Два дни преди най-накрая да гледаме „Oblivion” („Забвение”), който, както вероятно знаете (защото не пропускаме да го споменем всеки път, когато пишем за филма), е един от най-очакваните от нас фантастични филми за годината, запретваме ръкави и ви представяме един (може би) последен голям рекламен ъпдейт.

Ще може да видите четири кратки клипа; два доста любопитни погледа зад кулисите, посветени на снимките в Исландия и IMAX презентацията на филма, нов IMAX плакат и накрая ще имате възможност да чуете и целия саундтрак на „M83”.

Клипове:

http://www.youtube.com/watch?v=bchY5MeeM0c

http://www.youtube.com/watch?v=25RFvejgzpE

Зад кулисите:

Продължаваме с IMAX плакат (който лично на нас ни допада доста), а веднага след него е и обещаният саундтрак.

Режисьор на „Oblivion” е Джоузеф Козински, а в ролите са Том Круз, Николай Костър-Уалдау, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Андреа Райсбъроу, Мелиса Лио, Зоуи Бел и др.

Българската премиера на филма е 12 април 2013.

Повече подробности за филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Надявам се филма да е готин и да се е получил добре. Мен лично страшно много ме кефи визията на филма. Адски ме кефи. Наистина земята е показана по един много красив и елегантен начин. Хем диво хем красиво. Просто е измумително и те грабва от раз с въздействието си… надявам се да не е само това обаче, а и другото да е на ниво. 😉

  2. Вчера го гледахме и, общо взето, визията е най-доброто нещо. Не съм разочарован много обаче.