Пълен трейлър на „Behind the Candelabra”

от на 2013-04-14
 

След два класически тийзър трейлъра на „Behind the Candelabra” на Стивън Содърбърг, които не разкриваха почти никакви подробности за сюжета, НВО най-накрая представиха първия истински трейлър, който точно както и очаквахме, изглежда прелюбопитно.

Ако случайно сте пропуснали предишните ни новини, посветени на проекта, „Behind the Candelabra” е вдъхновен от романа на Скот Торсън „Behind the Candelabra: My Life With Liberace” (сценарият е дело на Ричард Лаграванезе) и проследява тайната връзка на Либерачи (Майкъл Дъглас) и любовника му Скот Торсън (Мат Деймън), чиято буйна любовна афера, започнала през 1977 и продължила 5 години, приключва по скандален и неприятен начин.

http://www.youtube.com/watch?v=QqAC1yiIROw<

Майкъл Дъглас и Мат Деймън винаги са били една от основните причини да искаме да гледаме филма и след този трейлър виждаме, че не сме се лъгали – и двамата изглеждат просто прекрасно и очакваме да ги видим сред номинираните за „Еми”, „Златен глобус” и другите по-големи награди, посветени на телевизията – но сега вниманието ни е привлечено и от поддържащите актьори като Дан Акройд, Роб Лоу и Деби Рейнолдс, които определено не са по-лоши (или нелепи).

Вижте няколко снимкови акцента.

Мат Деймън

Майкъл Дъглъс

Мат Деймън

Роб Лоу

Мат Деймън

Деби Рейнолдс

Дан Акройд

Режисьор на „Behind the Candelabra” е Стивън Содърбърг, а в главните роли ще видим Майкъл Дъглас, Мат Деймън, Деби Рейнолдс, Дан Акройд, Роб Лоу, Скот Бакула, Пол Рейзър и други.

Премиерата на филма е 26 май.

коментари
 
Отговорете »

 
 • The Bear Jew
  2013-04-14 at 14:45

  Каква гейщина! 😀 Абе, в последно време HBO почнаха да правят по-добри телевизионни драматични филми от повечето кино drama бози. Веднага се сещам за „You dont’ know Jack“ например, очевидно този също ще е добър или поне така изглежда. Отделно, да на не кажа, че за мен това е и първия проект на Содърбърг от много, много време на сам, за който не ме изморява мисълта, че бих го изгледал целия.

  Отговор

 • 2013-04-14 at 15:02

  :)
  Мисълта за „Contagion“ изморяваше ли те? :)

  Отговор

 • The Bear Jew
  2013-04-14 at 15:38

  ДА! Не го гледах. Въпреки, че това клипче – http://www.youtube.com/watch?v=h54k5p7MG4w за мен е, може би, най-доброто парче рекламна кампания.

  Отговор

 • Начев
  2013-04-15 at 18:19

  Майкъл Дъглас е неразпознаваем…

  И верно доста са прекалили с гейщината.

  Отговор

Коментирайте