Подробности за „Jupiter Ascending” на Уашовски

от на 2013-04-16
 

Мила Кунис

Отдавна не сме писали за най-новия sci-fi проект на Лана и Анди Уашовски и междувременно се случиха доста промени – филмът беше прекръстен от „Jupiter Rising” на „Jupiter Ascending”, слуховете за Натали Портман така и не се осъществиха и главната роля отиде при Мила Кунис, актьорският екип постепенно се поизпълни, а сега дори снимките започнаха без да ги усетим. О, и „Warner Bros.” разпространиха официален синопсис, който можете да видите по-долу.

Засега „Jupiter Ascending” не изглежда толкова амбициозен, колкото „Облакът Атлас” например, но може би е още рано да се каже. Едно е сигурно – подобно на „Облакът” отново ще има поезия и съдбовност, примесени с „hard-core” фантастичните елементи. Както казахме, в главната роля на самата Джупитър ще видим Мила Кунис, компания ще ѝ прави Чанинг Тейтъм, а сред останалите актьори има както стари познайници на Уашовски, така и нови за тях имена: Еди Редмейн, Дъглас Буут, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси и Шон Бийн. Снимките, които са започнали в началото на месеца, ще продължат във Великобритания чак до юни, а след това ще се пренесат в Чикаго, където ще приключат.

Ето го и обещания синопсис, който звучи едновременно клиширано и неясно, но въпреки това може да се окаже нещо интересно:

Джупитър Джоунс (Мила Кунис) е родена под нощно небе, предричащо, че е предопределена за велики неща. Вече пораснала, Джупитър сънува звездите, но жестоката действителност е, че животът ѝ е тежък и се състои предимно от чистене на тоалетни и лош късмет. Чак когато генетично подобреният бивш военен Кейн (Чанинг Тейтъм) пристига на Земята, за да я намери, Джупитър започва да разбира съдбата, която я очаква – генетичният ѝ състав я определя като наследница на нещо изключително и тя може да промени космическото равновесие.

Режисьори на „Jupiter Ascending” са Лана и Анди Уашовски, а в главните роли ще видим Мила Кунис, Чанинг Тейтъм, Еди Редмейн, Дъглас Буут, Тъппенсе Мидълтън, Дуна Бае, Джеймс Д’Арси, Тим Пигот-Смит и Шон Бийн.

Премиерата на филма е 25 юли 2014. В 3D.

коментари
 
Отговорете »

 
 • виво
  2013-04-16 at 14:29

  Дано не са сбъркали с Мила, защото актьорските и способности често са близки до тези на Меган Фокс…
  Само на мен ли ми се струва, че синопсисът звучи ужасно?!

  Отговор

 • MTK
  2013-04-16 at 14:57

  Мила Кунис…. Нееееееееееее…..

  Отговор

 • MadMax
  2013-04-16 at 15:35

  Е как може да мърморите против Мила Кунис, при положение, че в новината се споменава Чанинг Тейтъм 😀 😀 😀

  PS: Синопсисът верно звучи ужасно :)

  Отговор

 • Начев
  2013-04-16 at 22:00

  Да повярвам, че Мила Кунис е предопредела за велики е дела, е като да смятам, че десният ми чорап ще стане космонавт.

  Отговор

Коментирайте