Нолан иска Матю Маконъхи за „Interstellar”

от на 2013-04-01
 

Матю Маконъхи

Първата ни реакция към новината, че Кристофър Нолан иска Матю Маконъхи за главната роля в „Interstellar”, не беше никак – ама никак! – положителна и пред очите ни, след като се разсея първото причерняване, се изредиха ужасяващи кадри от романтични комедии. Ще си признаем, че първите ни думи бяха „the horror, the horror”, последвани от „божичко, през целия филм ще е без риза”!

Но след като първоначалният шок попремина, няма как да отречем, че Маконъхи винаги е имал сериозен талант и след вече споменатите безбожни романтики, които бяха обсебили кариерата му и бавно, но сигурно я задушаваха, той постепенно се завърна към качествени роли в по-стойностни филми. Последните му няколко роли бяха отлични (и очевидно се старае да работи предимно с добри и/или нетипични режисьори), така че на второ разглеждане идеята да участва във фантастиката, която чакаме от години, ни се стори доста интересна и колкото повече го мислим, толкова по-добре ни звучи. А ако се чудите за каква точно роля става дума в „Interstellar”, нямаме никаква представа, освен че е главна и името на героя е Купър.

Независимо какво е вашето мнение по въпроса, имайте предвид, че засега става дума само за предложение от страна на Нолан, макар че ни е доста трудно да си представим как Маконъхи ще му откаже. Сигурни сме, че съвсем скоро ще имаме официално потвърждение или (далеч по-малко вероятно) отказ – „Interstellar” вече си има премиерна дата и макар да е чак далечният 7 ноември 2014, снимките ще трябва да започнат скоро. Ще ви държим в течение.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Анонимен
  2013-04-01 at 13:42

  Абе Нолан е пич,нищо,че се осра с последния Батман.Колкото до Маконъхи и той е пич ама вярно,че тая риза трябва да си я държи.

  Отговор

 • Izumen
  2013-04-01 at 20:44

  Адвокатът с Линкълна, Амистад, Контакт. Има доста солидни роли момчето. Дано да се съживи малко кариерата му. : )

  Отговор

 • 2013-04-01 at 22:12

  Маконъхи е доста як в “ Killer Joe“.

  Отговор

 • AzUrAL
  2013-04-02 at 04:02

  Пропуснахте и брилятната му игра в „Грях“..

  Отговор

 • 2013-04-02 at 17:06

  Последните няколко роли на Маконъхи наистина бяха добри, а и му предстоят още силни в „Mud“ и „The Wolf of Wall Street” на Скорсезе. Лично аз нямам нищо против участието му във филма, но наистина с тези „голи“ романтични бози, в които беше затънал, не мога да нямам едно на ум.

  Отговор

Коментирайте