Покрай грандиозния успех на „ОтмъстителитеДжос Уидън, който най-накрая получи признанието, което заслужаваше, реши да си почине, като спретне една скромна, бърза, модерна и преди всичко, супер-лична интерпретация на пиесата „Много шум за нищо” („Much Ado About Nothing”) на Уилям Шекспир.

В края на миналата година видяхме две снимки от филма и като бонус имахме възможност и да се запознаем с историята на филма, споделена от самия Уидън – проектът е осъществен в дома му само за 12 дни с помощта на приятели и обичайните за негови произведения актьори, а сега е ред на първия трейлър. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=LwQv-cmzqC0

Изглежда доста симпатичен и ще го гледаме с голямо удоволствие, още повече че супер много си падаме по подобни филми – по пиеси или просто камерни. Фестивалните коментари също са доста положителни, което е допълнителен бонус.

Ето и един плакат.

Много шум за нищо - плакат

Още веднъж, режисьор на „Много шум за нищо” („Much Ado About Nothing”) е Джос Уидън, а в ролите са Нейтън Филиън, Шон Маер, Ейми Акер, Алексис Денисоф, Рийд Даймънд, Кларк Грег, Фран Кранц, Джулиан Моргис и др.

Премиерата е 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *