You’re Next

Последния път, когато видяхме хорър, чиято премиера се забави няколко години след приключването на снимките, резултатът беше повече от приличен – ако не сте се досетили, става въпрос за „Хижа в гората” („The Cabin in the Woods”) на Джос Уидън и Дрю Годар, който поизтупа залегналия в заглавието му поджанр и доказа, че и днес могат да се правят свежи и оригинални хоръри – и въпреки че не всеки ден е Великден, надеждите са, че и най-новият подобен случай „You’re Next” на Адам Уингард може да го сподели подобна съдба.

Филмът, който представлява класически „home invasion” хорър-трилър, беше показан на фестивала в Торонто през 2011 и реакциите към него бяха изключително положителни. И макар и да не революционизира жанра си по начина, по който го направи „Хижа в гората”, повечето хора са съгласни, че той предлага огромна доза свежест към формулата и се нарежда до най-добрите му представители.

А сюжетът на „You’re Next” е следният: голямо семейство се събира на празнична вечеря в относително изолирана къща в провинцията, където е нападнато от маскирани убийци. Положението изглежда отчайващо до момента, в който един от гостите на семейството се оказва най-талантливият убиец от всички.
Вижте първия трейлър (запознати споделят да не се притесняваме за спойлъри) представен от „LionsGate”, които две години след фестивалната премиера на филма най-накрая са решили да го покажат и в широко разпространение.

Няма как да не отбележим, че песента „Perfect Day” на Лу Рийд пасва като кондом. Що се касае до самия трейлър, на нас ни изглежда доста приятно, макар и да не сме свръх впечатлени. Със сигурност обаче филмът ще се гледа, особено след подобни отзиви.

Вижте и три постера, акцентиращи върху животинските маски на убийците, които – както разбираме – са един от най-иконичните аспекти на филма. Според нас, определено изглеждат страховито.

You’re Next - плакат

You’re Next - плакат

You’re Next - плакат

Режисьор на „You’re Next” е Адам Уингард („A Horrible Way to Die”, „V/H/S”), а в ролите са Джо Суонбърг, Ейми Саймец, Ей Джей Боуен, Барбара Крамтън, Уенди Глен, Маргарет Лейни, Роб Морган, Николас Тучи и Тай Уест.

Премиерата е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *