Призоваваме ви, както прави това и източника на информацията, която следва – за Всички, Които Не Са Гледали втория сезон на „Шерлок” (всъщност дали все още има Толкова Заблудени зрители?) – следва Жесток Спойлър!

А за останалите – обнадеждаващата информация от изпълнителния продуцент Марк Гатис е, че по сезон 3 се работи (като доказателство имаме кадър от снимачната площадка) и че първият епизод ще носи заглавието „Празната катафалка”.

3-ти сезон на “Шерлок”

Марк Гатис:

„Ексклузивно, Еп 1 ще се нарича „Празната катафалка”. Играта започва! #Sherlock”

Сещате се, нали? Д-р Уотсън на Мартин Фрийман ще се справи с мъката по добрия си приятел, а почитателите на Къмбърбач вече потриват доволно ръце – защото предстоят още тайнствени загадки, конфигурирани по майсторските истории на Сър Артър, които ще бъдат разплитани от чаровния нервак Холмс.

В основата на първата част от сезон 3 е оригиналния сюжет на Дойл „Приключение в пустия дом”. Именно в него – тъдъдъдъм! – на Шерлок му е писано (от автора) да се завърне. И играта отново започва! Дали ще бъде представен новият злодей Себастиан Моран – това е все още неизвестно, но пък вече е ясно, че Джеръми Ловъринг ще режисира на мястото на Пол МакГигън (чиито бяха първите два сезона – с уникално добра визия и особено монтаж!). МакГигън в момента е ангажиран с все още неозаглавения си проект по Франкенщайн за Fox, с участието на Даниел Радклиф.

И докато все още няма индикация кога точно ще стартира третия сезон на „Шерлок”, предлагаме да си представите как Мартин Фрийман / Уотсън слага началото на дългоочакваното ново приключение:

„…След като прочетох материалите от следствието, което установяваше участието на едно или повече лица, виновни в умишленото убийство, аз внезапно осъзнах големината от загубата, която претърпя обществото, лишено от Шерлок Холмс. В този загадъчен случай имаше обстоятелства, които сигурно биха го заинтересували и усилията на полицията биха били подпомогнати от изключителната наблюдателност и жив ум на този пръв криминалист на Европа…”

3-ти сезон на “Шерлок”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Третият сезон за сега е обявен, че ще се появи „Late 2013“.
    Не знам дали сте съобщили, но са подписали и за четвърти сезон с още три серии!

  2. Чернокож д-р Уотсън… интересно ще е да се види, особено с Морган Фрийман в ролята!

  3. Добре, де, стават грешки, оправено е вече. 🙂
    А по принцип за чернокожия Уотсън какъв е проблемът? След като вече има жена… 🙂

  4. Американската боза с Луси Лу е….
    …..
    …..
    …..
    Абе зле е и то много. Ако не бях гледал британския Шерлок може би щеше да ми е горе-долу интересен, но сега да сравняваш двата сериала е като да сравняваш iPhone 5 и китайското му копие с две сим карти.