Продължаваме да следваме препоръката на всички, гледали „The Place Beyond the Pines” на Дерек Сианфранс, и внимаваме да стоим възможно най-далеч от всякакви подробности за сюжета (или по-точно от допълнителни подробности, защото все пак имаме някаква представа за какво става въпрос). Затова ви представяме само неща, които не биха могли да ни издадат нещо, което не искаме да знаем.

То не, че досега сме имали някакви големи изкушения, де – след доста приятния първи трейлър, единствените ъпдейти около филма бяха само снимки и няколко плаката. Сега обаче, в нета се появи нов клип, който според запознати загатвал за важни събития от началото на филма, които е по-добре да не знаем. Пускаме ме го само за тези, които не им пука от спойлъри. Всички останали могат да го пропуснат и да хвърлят едно око само на споменатите снимки и плакати.

The Place Beyond the Pines - плакат

The Place Beyond the Pines - плакат

The Place Beyond the Pines - плакат

The Place Beyond the Pines - плакат

Ето и клипа. Още веднъж предупреждаваме, че ако искате да следвате препоръката да не си издавате подробности за сюжета, е по-добре да го пропуснете.

Сценарист и режисьор на „The Place Beyond the Pines” е Дерек Сианфранс, а в ролите са Райън Гослинг, Брадли Купър, Ева Мендес, Дейн ДеХаан, Брус Грийнууд, Рей Лиота, Роуз Бърн, Бен Менделсон и Емъри Коен.

Премиерата е 29 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *