Кати Бейтс

Лично за нас, вторият сезон на „American Horror Story” беше малко прекалено разпилян, дори в сравнение с абсолютно ненормалния първи сезон – без да издаваме каквито и да било подробности за тези, които още не са стигнали до него, този път имаше демони, ангели, психопати, социални коментари, научни експерименти, нацисти, извънземни и какво ли още не.

Но честно казано, не се оплакваме и си харесваме сериала, харесваме и идеята всеки сезон да е отделна, завършена история, особено много харесваме и актьорите. Дори и рязко да свали нивото, а не виждаме причина да стане така, пак ще гледаме всеки следващ сезон, стига Джесика Ланг да продължава да участва.

За щастие тя ще се завърне и в трети сезон, а наскоро разбрахме, че към нея ще се присъедини любимата ни Кати Бейтс, при това в ролята на основния злодей. И това, ако не е отлична новина! Бейтс е неизменно жестока, дори и в малоумни комедии, а при мисълта, че ще я видим като истински качествен злодей… За съжаление нямаме представа каква ще е ролята й и единствената информация засега е, че става дума за най-добрата приятелка на героинята на Джесика Ланг, която в крайна сметка се превръща в неин враг.

Надяваме се скоро да научим още нещо за този предстоящ трети сезон, за който на този етап нямаме дори подзаглавие. Това, което знаем е, че действието ще се развива в различни градове и ужким в наше време, но не постоянно, тонът ще е „по-лек” от „Asylum” и ще има някакъв любовен елемент в стил „Ромео и Жулиета”.

Можем само да предполагаме, но звучи доста вероятно съвременните Ромео и Жулиета да са Еван Питърс и Таиса Фармига, която със сигурност ще се завърне, въпреки че пропусна втория сезон (Райън Мърфи обяви, че втори сезон бил прекалено мрачен за Таиса, но пък в трети ще има наистина главна роля). Потвърдени са още Франсис Конрой (ура!), Сара Поулсън и Лили Рабе.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments