Появи се нов постер на „World War Z“

от на 2013-03-25
 

Първият постер на епичния екшън хорър „World War Z“ не беше особено зарибяващ – беше си типичен типографски тийзър. Сега обаче, изглежда, от Paramount най-сетне са се усетили, че е време да задвижат по-агресивно и директно маркетинга на скъпата си продукция; преди ден-два изтече вторият трейлър на филма, а ето, че вече си имаме и нов постер:

World War Z

World War Z

Е, това вече е нещо. Харесва ни, че макар да е отново по-тийзърски от желаното, все пак залага и на някакво действие, пък било то и стилизирана извадка, взета сякаш директно от вече видените трейлърови кадри. Очакваме скоро още, разбира се, но най-вече очакваме юни, когато най-сетне ще изгледаме екранизацията по наистина внушителния и много любим бестселър на Макс Брукс, която мина през сума ти проблеми, но която в крайна сметка вече е пред завършване.

Режисьор на „Z-та световна война” е Марк Форстър („Спектър на утехата”, „Балът на чудовището”, „Ловецът на хвърчила”), а в ролите са Брад Пит, Джеймс Бадж Дейл, Матю Фокс, Ерик Уест, Дейвид Морз, Мирей Инос, Дейвид Андрюс и др.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2013-03-25 at 11:27

  Тия градят комунизма. :(

  Отговор

 • Начев
  2013-03-25 at 16:42

  Това е точно като онази сцена в книгата, дето не съществува.

  Отговор

 • 2013-03-26 at 16:55

  @HerMamut
  Лошо няма. :)

  @Начев
  Много важно, че я няма.

  Отговор

 • suicidal
  2013-03-27 at 23:29

  Абе, че няма да имат нищо общо освен името е ясно, но съм много доволен от забързването на зомбитата:) Бързите зомбита рулират!

  Отговор

 • 2013-03-28 at 15:41

  @suicidal
  И друг път сме зачеквали темата, ама пак да те бъзна. Как може бързите зомбита да те кефят повече от бавните? То това не са зомбита, а някакви… и аз не знам, бесовици?. :) :) :)

  Отговор

Коментирайте