Хю Лори, Деймън Линделоф

Направо да не повярва човек, че научаваме нещо ново за проект на Деймън Линделоф, при това още преди да са започнали снимките! Не ни се мисли с какви ли 007/Итън Хънт/Джеймс Бонд каскади са разкрити тези тайни, ако въобще има някаква истина в информацията, разпространена от HitFix за „Tomorrowland”. Но дори и така нареченото „официално описание, което се използва за събирането на актьорски екип”, което можете да видите по-долу, да е пълна измислица, пак си заслужава да го прочетете.

Но първо да преговорим какво знаем за проекта до момента (никак не е много): режисьор ще е Брад Бърд, който вече работи по филма, заедно с Линделоф, доскоро заглавието беше „1952”, но вече е „Tomorrowland” на Дисни атракцията, има някаква връзка със самия Уолт Дисни и загадъчна кутия в неговия архив, най-често и като най-добро сравнение се споменава „Близки срещи от третия вид”, което само по себе си щеше да е достатъчно да ни заинтригува, и ще видим Джордж Клуни в главната роля. О, и премиерата е планирана за 19 декември 2014, което е след около 100 години. Дори и сега да си казвате, че не е чак толкова далеч, я, как минава времето, ей сега ще дойде, объркали сте се.

Миналия месец научихме, че Хю Лори преговаря за ролята на злодея и въпреки че досега няма официално потвърждение, ние възнамеряваме да се израдваме и да го приемем като сигурна новина (като напълно игнорираме мисълта за последния мащабен Холивудски проект, в който щеше да участва, но не се получи). А сега, ето я и не толкова сигурната информация за „описанието” на филма:

„Тийнейджърка, гений на средна възраст (който е бил изхвърлен от „Tomorrowland”) и предпубертетно момиче-робот се опитват да разберат какво се е случило със съществуващия в алтернативно измерение „Tomorrowland”, за да могат да спасят Земята.”

Тийнейджърката все още не е избрана, но се очаква Клуни да е геният на средна възраст, който може би се казва Франк Уелър и който в началото на филма (в началото на сценария? на идеята? на описанието?) е млад мъж с обещаваща кариера. Той разкрива тайна част от Световното изложение на 1964, наречена „Tomorrowland”, където науката е далеч по-развита от всичко, познато на човечеството до този момент. Но мъж на име Дейвид Никс (Лори) открива Франк и го изхвърля от „Tomorrowland”. След този пролог се прехвърляме към позастарелия Уокър, който отново се сблъсква с вече озлобения и корумпиран Никс. Пътуване между различни измерения, роботи, които приличат на хора, и жаждата на Франк за отмъщение – всичко това превръща историята в нещо повече от приключение за тийнейджърката Кейси.

Този филм ще го гледаме с триста, нищо че е намесен и Деймън Линделоф. Дано, дано да има някаква истина в това описание и дано да се запази след всичките, без съмнение предстоящи промени. Защото до 19 декември 2014 има много време…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *