Нецензуриран трейлър и ТВ спотове на „Pain & Gain”

от на 2013-03-27
 

Pain & Gain

Въпреки че първият трейлър на „Pain & Gain”, който видяхме в края на миналата година, не успя съвсем да ни влезе под кожата – точно както и самия проект, въпреки че харесваме Майкъл Бей и нямаме нищо против филмите му, не можем да отречем, че той притежаваше известен чар и въпреки трагичната истинска история, която е в основата на сюжета, ни убеди, че филмът може да бъде приятна и забавна кретенийка.

Сега имаме възможност да видим нов нецензуриран трейлър (в същия типично „Бейовски” стил както и първия), който допълнително развива идеята за несериозна простотийка.

Смятаме, че е пределно ясно какво ще представлява този филм и въпреки че едва ли ще ни стане любим, ще го гледаме с удоволствие. Това, което ни притеснява обаче е, че сред чудесната комедийна химия между актьорите (и героите), от тук от там изскача по малко и от хумора, който успя да ни развали „Трансформърс” 2 и 3. Малко ни е яд на Кен Джонг, когото едно време харесвахме адски много. Надяваме се ролята му да не е голяма или поне не по-голяма от тази на Тони Шалуб, който е къде-къде по-смешен.

Вижте и два телевизионни спота:

Сюжетът на „Pain and Gain” е вдъхновен от действителна история и разказва за двама бодибилдъри (или иначе казано културисти – много я обичаме тази дума), които в преследване на „американската мечта” (която е по-голяма от вашата) се забъркват в схема с отвличане и рекет, а последиците са неочаквани и трагични.

Режисьор на „Pain and Gain” е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Дуейн Джонсън – Скалата, Антъни Маки, Бар Пали, Тони Шалуб, Ед Харис, Ребъл Уилсън, Роб Кордри, Кен Джонг и др.

Премиерата е 26 април.

Pain & Gain

коментари
 
Отговорете »

 
 • Vladi
  2013-03-27 at 14:31

  Трейлърът е чук.

  Отговор

 • nik0
  2013-03-27 at 14:41

  Много ме забавляват всички трейлъри, но този най-много ме изпълни! Този път Бей не се взима въобще на сериозно, поне от това което виждам, ще го гледам със сигурност!!!

  Отговор

 • П. Терзиев
  2013-03-28 at 09:46

  Фотосът отдолу ми става уолпейпър!

  Отговор

 • 2013-03-28 at 15:34

  Абсолютни кретени са! :)
  Надявам се Бей да е малко по-умерен в тъповатия хумор, а да наблегне повече на „dark“ нещата.

  Отговор

Коментирайте