„Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”)

През 2009-а Джей Джей Ейбрамс надмина всички очаквания, като успешно вдъхна нов живот на леко мухлясалата фантастична поредица „Стар Трек” и я направи привлекателна и достъпна за новото, свикнало на далеч повече динамика поколение, при това без да нарушава религиозно следваните от старите фенове канони, в резултат на което очакванията към предстоящото продължение „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) се покачиха неимоверно. А след като стана ясно, че той ще седне на режисьорския стол на „Star Wars VII”, тези очаквания скочиха до небесата.

Поради тази причина интересът към всяка следваща реклама на „Пропадане в мрака” ще е неимоверно по-голям и всичко ще се следи от феновете под лупа, не дай си боже, да има някакви слабости. А първият истински трейлър (видеото зад кулисите преди няколко дни не се брои), който виждаме след обявяването на новината за „Star Wars”, е тийзърът, излъчен по време на Super Bowl, вчера вечерта наше време. Вижте го.

С две думи, рекламата е в стила на предишните трейлъри и лично на нас ни допада, при това доста. Имаме обещание за интересна история, як злодей – което е ключово за един стойностен „Стар Трек” филм – и за качествен екшън, който нямаме търпение да видим в 3D на огромния екран на IMAX.

Когато екипажът на „Enterprise” внезапно е привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърк все още има – екипажа му.

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Още на втория филм потрошиха Ентърпрайз….
    Оригиналният Кърк и Пикар са възмутени!

  2. Ето един филм, който с удоволствие ще бойкотирам. Дори и на авантаджийската прес прожекция няма да отида. Превюто преди „Хобит“ в IMAX смърдеше и смучеше едновременно.
    Fuck JJ and his piece of shit films. Аnd shows

  3. @MTK
    Няма какво да се възмущават! Във филмите Кърк също свърши тази работа във втория филм, а Пикар, ако не се лъжа, още в първия. 🙂 🙂

    @Vladi
    Слава богу! Нямаме нужда заблудени снобарчете да ни дудант по време на прожекцията!
    А превюто на „Стар Трек“ беше в пъти по-добро от самия „Хобит“, така че, shut the fuck up, my man! 😀 😀

  4. Дринов, не си прав.
    NCC-1701 го строшиха в третия филм (The Search for Spock). NCC-1701A издържа, обаче още два филма и се пенсионира здрав.
    NCC-1701D наистина го попиляха още във първия филм, но трябва да се отчита факта, че корабът издържа цели седем сезона преди това.
    NCC-1701E пък изкара още три филма и няма данни да са го бракували. Въпреки, че боргите го разглобиха в единия, а в другия направи най-великия таран в историята на поредицата.

  5. Дринов

    Най-обичам като се закопаеш сам, Единственото по-лошо нещо от трекита са трекита с lens flare флейвър от хипстърското недоразумение Джей Джей

  6. @MTK
    Гийййййк! 🙂 🙂
    Вярно, че NCC-1701 го потрошиха в „Търсенето на Спок“ а, не в „Кан“. 🙂

    @Vladi
    Така е, аз съм зле и си падам по хипстърчето Ейбрамс, но поне съм гледал филмите, а не говоря наизуст, както правят всички псевдоинтелектуалчета, които винаги имат мнение и знаят, без да са гледали нищо. Такива пачи коментират и твоя любим „Джанго“. Тя, разбираш ли, не е гледала един филм на Тарантино, но той не струва, щото бил прехвален и щото не-нзма-какво-си!!!

    А пък това с „lens flare“ няма да го коментирам, въобще! Добре че съществува за да се хващат за тях неразбирачите. Истинските, не тези, които се ебават! 🙂

  7. Е, само подаваш „сламки“, без да конкретизираш „критикарките“ – аз не Мога да си Представя Някой, който да не се кефи на Джангооо 😀 😀 8)

  8. Абе, бро, престани да слагаш качествени филми и имена в едно изречение с Джей Джей. Аз преувеличавам неговата несъстоятелност, но е напълно атекватно да се каже, че той е зверски надценен. Брад Бърд napriмер е много по-добър и това се видя в разликите между двете мисии, които направиха. Какъв Тарантино, какви пачи… не се излагай, моля те.
    . До каквото се е докоснал Джей Джей като основен идеолог все е подчертано надценено. Той наиситна е прехвален. Стига си го защитавал,

  9. Аз слагам е едно изречение качествени филми и Ейбрамс, а хора, които коментират без да са гледали, като теб! Не си гледал „Стар Трек“ пък знаеш колко е зле. Как става тази работа? И бил надценен. Как точно се измерва надценяването му, дали са му Оскар ли, к’во?

    И абсолютно честно, според мен третата „Мисия“ беше по-добра от тази на Бърд. Не казвам, че Ейбрамс е по-добър режисьор, а че филма ми хареса повече.

    @Svetly
    Огледай се, има доста хора, които не харесват „Джаго“.

  10. Да, Стар Трек беше забавен, МИ3 също минава, но въпреки това Дж Дж е замесен в много повече безумни тъпотии (Супер 8, Армагедон, тия 90-арските дори няма да ги споменавам), така че Fuck JJ and his piece of shit films си е изказване на място. 🙂

  11. Явно въобще си нямате представа какво представлява и какво символизира Star Trek вселената. Един съвет – преди да псувате като кретени една култова за цели поколения вселена, поне се образовайте какво представлява и каква й е идеята. А иначе опита нa JJ в ST вселената беше като цяло доста смел, но с внимателно взета мярка и се оказа доста успешен, дори и в очите на доста от верните фенове на ST като мен. Дано втория филм да не разочарова, въпреки, че няма изгледи това да стане.