Като всички уважаващи себе си кинофенове, и ние сме развълнувани от всяка нова среща с Педро Алмодовар и с голямо нетърпение очакваме и следим най-новия му проект, озаглавен „Los Amantes Pasajeros” („I’m So Excited”), който разказва за екипажа и пасажерите на обречен самолет, които изправени пред неизбежната катастрофа са обхванати от масова истерия.

По думите на самия Алмодовар, филмът е „много лека комедия”, което ще рече, че след кратък флирт с „мрака” с „Кожата, в която живея”, той се завръща към това, което умее най-добре. Всъщност нямаше нужда да ни казва, че филмът е комедия, всички рекламни материали, които видяхме до момента, като снимките и тийзъра, са достатъчно красноречиви, а най-новият удължен трейлър, който между другото предлага и първия ни поглед към героите на Пенелопе Крус и Антонио Бандерас, също не е изключение.

Изглежда като типичен Алмодовар и като такъв, определено го очакваме с нетърпение. Дето се вика „we’rе so excited and we just can’t hide it, we’re about to lose control and we think we like it!”. Само дето малко ни е яд, че трейлърът е на испански и не разбираме много-много подробности за това, което се казва в него. След три години усилено изучаване на този език в училище, познанията ни се простират само до „¿Cómo te llamas?” и тийнейджърския отговор, който ни навличаше неприятности с учителката, „мене ме ямат сека вечер”. Това и „ме густа гранде цицорес”.

Ама да не ви занимаваме с глупости, тъй като вероятно сте цъкнали тук, за да прочетете нещо смислено за филма – можете да го направите в новините ни до момента.

Още веднъж, режисьор на „Los Amantes Pasajeros” е Педро Алмодовар, а в ролите ще видим Хавиер Камара, Сесилия Рот, Лола Дуеняс, Раул Аревало, Карлос Аресес, Антонио дела Торе, Хуго Силва, Уили Толедо, Мигел Анхел Силвестре, Бланка Суарес, Хосе Луис Торийо, Хосе Мария Яспик, Лая Марти и Пенелопе Крус, Антонио Бандерас и Пас Вега, които имат специална поява.

Испанската премиера е 8 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Мене въпросната учителка ми забрани да казвам публично, че съм го изучавал този език в училище. Ама те бяха виновни, защото не е адекватно да е в петък последните два часа:)

  2. Ха-ха!
    Нашата класна (по английски) ме пита как е обичам те на испански и аз не знам, разбира се. И после отишла при тая по испански и казала, че питала един неин ученик как е обичам те и той не знаел. А тази по испански и казала, кой бе, Дринов ли? 🙂 🙂 🙂

  3. Тя, ако е една и съща де, си ставаше доста:) Виждах я по некви партита чат пат. Но ми забрани категорично да твърдя, че съм учил испански. Много сме били прости дееба.