Попляскайте за първия тийзър на най-новия филм на Джеймс Уан „The Conjuring”, само дето според нас ще е “clap for crap”.

Попляскайте за първия тийзър на най-новия филм на Джеймс Уан „The Conjuring”, само дето според нас ще е “clap for crap”. От режисьора на „Бла-бла-бла” и „Бла-бла-бла”, създаден по истински случай (ама много ясно, как иначе?) и неоригинални „jump scares” от началото до края. Само един от продуцентите на „Paranormal Activity” му липсва, за да е пълно клише.

Принципно бихме били любопитни да видим какво е спретнал Джеймс Уан, който не е съвсем лишен от талант, но честно казано ни е писнало от подобни филми, тъй като напоследък само на такива попадаме. Ама бил получил изключително високи резултати на тестовите прожекции. И какво от това? Същото беше и с „Insidious”, а той определено не ни хареса.

За тези, които са харесали това, което са видели, ето и първия плакат и един синопсис, защото от трейлъра не става много ясно за какво точно става въпрос във филма.

Преди Амитивил, беше Харисвил. Създаден по действителна история, „The Conjuring” разказва ужасяваща история за това как световноизвестните изследователи на паранормалното Ед и Лорейн Уорън са извикани да помогнат на семейство, тормозено от мрачно присъствие в самотна фермерска къща. Принудени да се изправят срещу могъща демонична сила, семейство Уорън се забъркват в най-опасния случай в кариерата си.

Ето и плаката:

The Conjuring - плакат

Режисьор на „The Conjuring” е Джеймс Уан („Убийствен пъзел”, „Insidious”), а в ролите са Патрик Уилсън (още един филм заедно с Уан и Лий Уанел може да започне да ревнува), Вера Фармига, Лили Тейлър, Джоуи Кинг, Макензи Фой и др.

Премиерата е 19 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не ме радва. Ама ще изчакам пълен трейлър, в който ще видим малко повече подробности от историята.