Вече ви представихме няколко от по-големите трейлъри, представени на тазгодишния „Super Bowl”, сред които „Z-та световна война”, „Star Trek Into Darkness”, „Железният човек 3”, „Бързи и яростни 6” и „The Lone Ranger”, а тук можете да видите и останалите заглавия, на които по една или друга причина не обърнахме специално внимание.

SNITCH

Филмът е създаден по действителна история и разказва историята на баща (Скалата), който е принуден да работи под прикритие в наркокартел, за да отърве сина си от десетгодишна присъда в затвора.

Режисьор на „Snitch” е Рик Роман Уо („Fellon”), а в ролите, освен Скалата, ще видим Бенджамин Брат, Бари Пепър, Сюзън Сарандън, Майкъл К. Уилямс, Надийн Веласкес, Джон Бърнтал и др.

Премиерата е 22 февруари 2013.

Първия пълен трейлър на филма може да видите тук.

21 & OVER

http://www.youtube.com/watch?v=TIhr6KPE-Dk

Описван като „нещо средно между „Последният ергенски запой” и „Проект Х”, „21 & Over” разказва за Джеф Чанг, младеж, който винаги е постъпвал отговорно и на който му престои важно интервю във връзка с очакващата го светла медицинска кариера. Когато обаче двамата му най-добри приятели цъфват на вратата му, за да отпразнуват заедно 21-я му рожден ден, той тотално отебава всичко и се впуска в една луда нощ на алкохолна (а и всякаква друга) оргия.

Режисьори на „21 & Over” са Джон Лукас и Скот Муур, а в ролите са Джъстин Чон, Скайлър Остин, Майлс Телър и др.

Премиерата е 1 март 2013.

Първия пълен трейлър на филма може да видите тук.

OZ THE GREAT AND POWERFUL

„Oz the Great and Powerful” разказва за цирковия илюзионист Оскар Дигс (Джеймс Франко), който се озовава насред Оз, след като балонът му е отнесен от торнадо. Там той попада по средата на битката между три вещици, Теодора (Мила Кунис), Еванора (Рейчъл Вайс) и Глинда (Мишел Уилямс), които съвсем не са убедени, че именно той е Великият майстор на магията, когото всички очакват. Оскар открива, че ако иска да спаси Оз от надвисналата заплаха, ще трябва да се превърне не само в могъщ магьосник, но и в добър човек.

Режисьор е Сам Рейми, а в ролите са Джеймс Франко, Мила Кунис, Рейчъл Вайс, Мишел Уилямс, Зак Браф, Тони Кокс, Абигейл Спенсър и др.

Премиерата е 8 март 2013.

Трейлъри, плакати и повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

ПОД КУПОЛА

Лично за нас подготвяната от Стивън Спилбърг телевизионна екранизация на „Под купола” на Стивън Кинг е изненадата на вечерта.

Преди да се развълнувате прекалено много обаче, трябва да споменем, че става въпрос за абсолютен тийзър без никакви действителни кадри. Не че това ни разваля кефа, де, напротив, радваме се, че нещата се случват.

През един безоблачен октомврийски ден над градчето Честър Милс се спуска прозрачен и непробиваем купол и го откъсва от света. Появата му, наблюдавана от един от главните герои Дейл Барбара, е внезапна и неумолима. Човеците могат да докоснат преградата, без да пострадат, но електронните уреди се взривяват в близост до нея. В Честър Милс настъпва апокалипсис. Въздухът започва да се нажежава, а още по-бързо се нажежава политическата атмосфера. Хората, попаднали в капан и заплашени от гладна смърт, изпадат в паника и у тях изплува първичният стремеж за оцеляване… на всяка цена. Оформят се два лагера, предвождани от Дейл Барбара и „тарторът” в Честър Милс – Големия Джим Рени. За Рени куполът е само средство за установяване на пълен контрол. Дейл и Джулия, редакторка в местния вестник, организират съпротивата срещу него. Накратко, авторът отново се връща към темата за извечното противопоставяне на морала и либерализма срещу алчността, корупцията и фундаментализма.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *