Spring break forever bitches!

Продължава масираната рекламна кампания на „Spring Breakers” на Хармъни Корин -филм, към който изпитваме определено любопитство, дори и отвъд чисто естетическата наслада от разхождащите се по бански Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, Ашли Бенсън и Рейчъл Корин, като поредните допълнения са два нецензурирани трейлъра, плакати и кратък поглед зад кулисите.

Тези от вас, които са заинтригувани от проекта, но не обичат да гледат един куп реклами, за да не си издадат нещо, не трябва да се притесняват, защото хората, които са гледали „Spring Breakers” в Торонто, споделят, че нито един от трейлърите до момента не показва в действителност за какво точно става въпрос във филма и дори са леко заблуждаващи, предвид един от най-силните му елементи – тона му.

Като допълнение, вижте споменатите по-горе поглед зад кулисите и два плаката (единият от които е доста приятен), както и един телевизионен спот.

http://www.youtube.com/watch?v=PKdfMpJo_Wk

Spring Breakers

Spring Breakers

Четири приятелки от гимназията, които живеят заедно в колежанско общежитие, решават да оберат ресторант, за да могат да „финансират” лятната си ваканция във Флорида. В следствие на това те се оказват зад решетките, но скоро гаранциите им са платени от наркодилър и търговец на оръжия, който ги измъква, за да му свършат една мръсна работа.

Режисьор на „Spring Breakers” е Хармъни Корин, а в ролите са Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, Ашли Бенсън, Рейчъл Корин, Джеймс Франко и др.
Премиерата е 15 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *