Дейвид Кроненбърг

Ето накратко една интересна новина. След като „потвърденият” „Eastern Promises 2” се разпадна, Дейвид Кроненбърг – за незнайно кой път повтаряме, че е един от най-любимите ни режисьори на всички времена – е решил за следващия си голям проект, вместо зад, да бъде пред камерата.

Variety съобщават, че той ще участва в екранизацията на „The Body Artist”, дело на Дон Делило, авторът на едноименния роман, по който Кроненбърг засне последния си филм „Cosmopolis”. Самият филм ще бъде озаглавен „Body Art”, с режисурата ще се нагърби Лука Гуаданино („I Am Love”), а в другите две главни роли ще видим голямата Изабел Юпер и Денис Леван от „Holy Motors”.

Доколкото разбираме, пълното описание на сюжета на „Body Art” разкрива прекалено много, затова си позволихме да прочетем единствено, че разказва как жена (Юпер), все още скърбяща след загубата на съпруга си, открива непознат, който живее в таванската й стая.

Тук няма какво повече да коментираме. Едва ли има някой, който не би проявил интерес към този проект, точно в тази му форма. Очакваме с нетърпение развитието му и междувременно продължаваме да се ослушваме за потвърждението на следващия режисьорски проект на Кроненбърг. Честно казано, не ни интересува дали ще е „Maps To The Stars”, „Across the Table” или телевизионния „Knifeman”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *