Първи тийзър трейлър на сериала „Hannibal”

от на 2013-02-17
 

„Hannibal”

Вече неведнъж сме споменавали за предстоящия NBC сериал на Брайън Фулър „Hannibal”, затова ще даваме по същество с новото развитие: премиерата е 4 април, а по-долу можете да видите първия тийзър трейлър.

Още преди да го видите, имайте предвид, че си е тийзър и е едва 30 секунди. Също така се пригответе за един изключително фалшив изблик на Хю Данси в ролята на агент Уил Греъм (дано в сериала да не стои толкова изкуствено), както и доста нагло отношение от негова страна към доктор Ханибал Лектър (Мадс Микелсен). И разбира се, малко Лорънс Фишбърн, съвсееем мъничко кръвчица, мозък в найлонов плик (ура!) и доста смотани надписи (уви!).

Е, телевизионно изглежда, но никой не е очаквал „Мълчанието на агнетата”, пък и от толкова дребно тийзърче не може да се добие супер ясна представа нито за тона, нито за атмосферата, нито за сюжета. Нас лично последното най-много ни вълнува – колко труд са вложили сценаристите в сюжета и дали няма да останем разочаровани, което напоследък ни се случва доста често. „The Following” например, въпреки занижените ни очаквания, започва да ни отегчава още на четвърти епизод. Дано да не се получи така и с „Hannibal”, защото ще е загуба на доста приличен кастинг. И не говорим за Хю Данси…

„Hannibal”

„Hannibal”

Hannibal” е сериал на NBС, подготвян от Брайън Фулър („Pushing Daisies”) с участието на Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн и Каролин Давернас. Премиерата е 4 април и като начало са планирани 13 епизода. Сигурни сме, че при висок рейтинг много бързо ще бъде одобрен или пълен сезон от 20 и няколко епизода или направо втори сезон от нови 13. Ще видим.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте