Първи пълен трейлър и нов плакат на „Игра на тронове”

от на 2013-02-23
 

Тийзъри, снимки, видео-логове и един тийзър плакат вече ни подготвиха за завръщането на „Игра на тронове” на 31 март, да не говорим, че още ни държеше от втори сезон и така или иначе нямаше опасност да забравим, че сериалът съществува и съвсем скоро ще започне трети сезон. Но все пак, друго си е да видим пълен, истински трейлър, който да ни припомни какви същества, а и какви хора, се мотаят из Вестерос. За съжаление, трейлърът е само минута, а при толкова много герои 60 секунди са съвсем недостатъчни, но няма да се оплакваме.

След клипа, можете да видите и новия плакат, който беше представен малко преди премиерата на трейлъра, с цел да ни подготви за него (не си направихме труда да пуснем тийзъра на трейлъра, който беше абсурдно кратък и излишен и повярвайте ни, не си заслужава 12-те загубени секунди).

http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw

Песента ни радва, нищо че не е особено на място, но още повече ни радва да виждаме дракони в полет. А колко ни дразни това гнусно момченце на трона, няма да ви обясняваме. Виждаме и няколко интересни спойлърчета или по-скоро намеци за такива, но ще си замълчим заради тези от вас, които не са чели книгите.

Игра на тронове - плакат

Премиерата на трети сезон на „Игра на тронове”, създаден по първата половина на третия роман (озаглавен „Буря от мечове”) от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин, е 31 март 2013.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Izumen
  2013-02-25 at 10:25

  То си е направо тийзър това… 1 минута… а колко чакахме…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-08-18 at 16:25

  Ебаси… как си лети времето :)

  Отговор

 • Riddick
  2016-08-18 at 16:45

  Аз най-после рестартирах, отново му дадох шанс, и сега приключвам 2-ри сезон. Все още не ми го дига, ама ще ги доизгледам, до 7-ми сезон имам време да наваксам

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-08-18 at 17:55

  Задължително изгледай всичко, има уникални неща. На мен само пети сезон ми е малко по-назад, но дори и той цепи на общия фон.

  Отговор

Коментирайте