Дори и да не бяхме запленени от превръщането на Фил Спектър от легендарен музикален продуцент в ненормалник и осъден убиец (интересът ни се запали, след като изгледахме WTF трейлъра на “The Agony and the Ecstasy of Phil Spector”), пак щяхме да очакваме с огромен интерес продуцирания от НВО „Phil Spector”, просто защото за нищо на света не бихме пропуснали филм, пък бил той и телевизионен, в който колосите Дейвид Мамет и Ал Пачино си партнират отново, за първи път след „Гленгари Глен Рос”. А като прибавите и участието на Хелън Мирен, нещата стават съвсем задължителни.

По същество, цяла вечност измина, откакто дебютира първата снимка на Ал Пачино като Спектър, и беше крайно време да видим и нещо ново, още повече че премиерата на филма е само след два месец. Става въпрос за официалния тийзър трейлър, който не предлага абсолютно никакви кадри – само гласовете на Мирен и Пачино на фона на „Unchained Melody” и чупещи се плочи (вероятно метафора за разбития живот на Спектър), но пък се явява добро допълнение към първите официални снимки, които малко компенсират.

http://www.youtube.com/watch?v=8PrRNiMCU50

Ал Пачино и Хелън Мирен

Ал Пачино

Ал Пачино

Хелън Мирен

Phil Spector”, ако не е станало ясно, е вдъхновен от действителни събития и ще се фокусира върху отношенията на Спектър с адвоката му по защитата Линда Кени Баден, докато той е на съд за убийството на Лана Кларксън.

Режисьор е Дейвид Мамет, а в ролите, освен Ал Пачино и Хелън Мирен, ще видим Джефри Тамбор, Джейн Лайън, Джеймс Толкан, Мат Малой и др.

Премиерата е 24 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *