Надяваме се, че хората ще успеят да оставят „нърдовщината” покрай новината за Дж. Дж. Ейбрамс и „Star Wars”, защото имаме събитие, заслужаващо също толкова голямо внимание, а именно първият трейлър на суперочаквания нов филм на гигантите братя КоенInside Llewyn Davis”.

Единственото, което искаме да кажем, преди да видите трейлъра, е, че той нагледно илюстрира и потвърждава това, което се предполагаше още от самото начало на музикално ориентирания им проект, а именно, че ще бъде нещо напълно различно от всичко, което братята са правили до момента.

И друг път сме използвали перифразата, че „добрият филм не се фали, кога го гледаш, он сам се фали”, но какво да се прави, като е толкова подходяща за случая – братята просто са ненадминати! Факт!

Впечатлени сме от начина, по който изглежда картинката, явно филмът ще е различен не само в тематично, но и във визуално отношение. А рекламното изречение „one night only” е просто чудно!

Искаме да споделим още, че принципно не сме най-големите фенове на Оскар Айзък, но смятаме, че тук ще ни допадне повече от обикновено. Същото се отнася и за Кери Мълиган и Гарет Хедлънд. Що се отнася до смазващия Джон Гудман, той е съвсем друга категория. Той просто разцепва, особено с този външен вид (боже, колко се радваме, че отново ще го видим във филм на братята). Колко са актьорите които биха могли да ни изкефят повече от него?

Като допълнение вижте и един „ивент” постер.

Inside Llewyn Davis - плакат

Inside Llewyn Davis” е вдъхновен от живота на Дейв ван Ронк, американски фолк певец и неофициален кръстник на музикалната сцена на Грийнуич Вилидж през 60-те, откъдето тръгват музиканти като Боб Дилън, Джоуни Митчъл и много други. Гуру на по-младите певци, признат за енциклопедия за историята на блус и фолк музиката и разбира се, талантлив изпълнител, Ронк получава прякора „Кмета на улица МакДугъл”. Това е заглавието и на мемоара му (издаден посмъртно), от който братята Коен черпят вдъхновение.

В ролите, освен вече споменатите Оскар Айзък, Кери Мълиган, Гарет Хедлънд и Джон Гудман, са Ф.Мъри Ейбрахам, Джъстин Тимбърлейк, Старк Сандс, Адам Драйвър, Джанин Серълс и др.

Очаква се премиерата да е в края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Някой вече го е направил преди мен и няма да е много оригинално.
    Затова ми остава само да повърна.

  2. А филмът, че ще мачка, както всичко друго на Коен до момента, мисля е извън всякакво съмнение.

  3. @Silver
    Нека да позная? Оплакваш се от множественото число.
    Или, че някой си позволява да използва Джей Джйе Ейбрамс, „Star Wars“ и братя Коен със знак за равенство касаещо очакването?
    Не ти ли писнА?

  4. Бая, да ти кажа. 🙂 То да беше само множественото число и кощунството Коен да се споменават в една новина с JJ и Star Wars…

    „суперочаквания нов филм“
    „на гигантите братя Коен“
    „братята просто са ненадминати! Факт!“
    А тук вече комата чукаше на вратата: „Що се отнася до смазващия Джон Гудман, той е съвсем друга категория. Той просто разцепва, особено с този външен вид (боже, колко се радваме, че отново ще го видим във филм на братята). Колко са актьорите които биха могли да ни изкефят повече от него?“

    Като че ли нарочно го правиТЕ бе…

    И не, тоя трейлър от-до изглежда като на типичен Коен филм. Тематично различен е колкото „Непоносима жестокост“ беше тематично различен. Визуално различен е колкото „О, братко“ беше визуално различен.

    Като за сууупер-фенове на сууупер-братята и (суупер-Гудман) би трябвало да ги поназнайваТЕ тез неща.

    Освен това, за съжаление премиерата се очаква на куково лято.

  5. Бе не е така, щото го казвам. Казвам го, щото е така. 🙂

    Иначе, живи и здрави всички, естествено. 🙂