Повече от година след като видяхме първия тийзър трейлър на „Wrong” – най-новото странно произведение на режисьора на мега-смахнатия „Rubber” Куентин Дупю – отново е време да зададем въпроса „Why?”. Поводът е най-новият трейлър на филма, подкрепен с един доста идеен, но обезпокояващ постер.

Преди да видите трейлъра искаме само да кажем, че ако случайно не сте чували за „Rubber” и не сте виждали тийзъра на „Wrong”, то ви очаква изненада – дали добра или лоша зависи от толеранса ви към „странното”.

http://www.youtube.com/watch?v=wQOs42eEM5E

Според нас не само Уилям Фикнър не знае „защо?”.

Ако не сте разбрали, „Wrong” разказва за Долф, който търси изгубената си любов – кучето му Пол. Долф поема на „пътешествие, което го отвежда в „страната на абсурда” и го среща с момиче за разнасяне на пица, което е нимфоманка, с психически нестабилен, пристрастен към джогинга съсед, с гангстер опортюнист, с ексцентричен зоодетектив и най-мистериозния от всички, енигматичния гуру Мастър Чанг. В крайна сметка, той или ще намери кучето си, или ще изгуби ума си.

Ето и споменатия по-горе плакат.

Wrong - плакат

Режисьор на „Wrong” е Куентин Дупю, а в ролите са Джак Плотник, Уилям Фикнър, Стив Литъл, Ерик Джудор, Алексис Дзена и др.

Премиерата на филма е 29 март. По-нетърпеливите обаче ще могат да го видят по VOD от 1 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments