Изненадахме се, че не сме писали нищо за „Mud” на Джеф Никълс („Take Shelter”), откакто преди година и половина научихме, че Матю Маконъхи и Рийз Уидърспуун ще влязат в главните роли, защото проявяваме повече от голям интерес към филма, а ясно си спомняме, че преди време гледахме два клипа, които си заслужаваха и искахме да ви ги представим.

Но както и да е, сега получаваме възможност да поправим грешката си и ги представяме на вниманието ви заедно с първия, изключително обещаващ трейлър на филма. Вижте.

Филмът не получи най-фаворизиращите отзиви на фестивала в Кан през изминалата годни, но все пак събра доста внимание и положителни оценки. Лично на нас видяното ни изглежда чудесно и сме сигурни, че Никълс, в който имаме голяма вяра, се е справил повече от чудесно.

Що се касае до Матю Маконъхи, не бихме казали, че ни е супер любимец, но го харесваме тук-там и се радваме, че след „Адвокатът с линкълна” загърби романтичните брадви, в които беше започнал да се снима, и направи една доста силна серия с качествени роли в „Killer Joe”, „The Paperboy” и „Професия: Стриптийзьор”.

По всичко изглежда, че успехите му ще продължат и с „Mud” и предстоящия „The Wolf of Wall Street” на Мартин Скорсезе, където не виждаме как може да не е на 100% от капацитета си, така че браво на момчето.

Ето и споменатите по-горе клипове:

Режисьор на „Mud” е Джеф Никълс, а в ролите са Матю Маконъхи, Рийз Уидърспуун, Тай Шеридан, Джейкъб Лофленд, Сам Шепърд, Майкъл Шанън и др.
Премиерата е 26 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *