Благодарение на първия страхотен нецензуриран трейлър на „Злите мъртви”, подготвяният от Феде Алварес римейк на хорър класиката на Сам Рейми е един от най-очакваните от нас филми за годината. Сега получаваме възможност да видим нов удължен трейлър, който поразширява (и по какъв начин само!) това, което сме виждали до момента, и допълнително бетонира усещането ни, че този път нещата ще се получат като хората.

http://www.youtube.com/watch?v=pvDLWlxxcak

Брутално! Просто не се сещаме кога за последно (и дали въобще) сме били толкова въодушевени по адрес на какъвто и да е било нов римейк.

Честно казано, не ни се ще да коментираме повече, за да не вземем да урочасаме нещата и после някой да ни обвинява, че сме се пренавили или „аз нали ви казах”. Само ще повторим, че адски много ни допадат препратките към оригинала с POV кадрите и сцената с дървото, както и начинът, по който са направени. Шеговитият тон на оригинала ни липсва все по-малко.

Режисьор на „Злите мъртви” е Феде Алварес, Диабло Коуди е съ-сценарист, а Сам Рейми е продуцент. В ролите са Джейн Ливи, Шайло Фернандес, Джесика Лукас, Елизабет Блекмор и Лу Тайлър Пучи.

Премиерата е 12 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

22 Comments

  1. Разцепващ е!
    Бях огромен скептик, но сега и аз го чакам с нетърпение. Дано се получи!

  2. Сега чакаме някой малоумник от Замунда, който ще каже, че филмът копира „Хижа в гората“. 😀 Иначе, да – трейлърът е зупа. 🙂

  3. Да не стане като с PROMETHEUS „уникален треилър“ „направо разцепва“ и като излезе филма……

  4. В „Злите мъртви“ имаше култови комични моменти. И на мен лично ЩЕ ми липсват, щото аман от филми които се взимат насериозно.

  5. Грешиш. В „Злите мъртви 2“ има култови комични моменти. „Злите мъртви“ се взима съвсем на сериозно.

  6. Още по-малко хубаво е да се хвалиш публично, че си малоумен. Сериозно, ти си хипер малоумен.

  7. А така, сега може да спиш спокойно. Нанесе ми решаващ онлайн удар, вече си значим и уикенд програмата ти е преизпълнена. Сериозно, дано си в нирвана.
    🙂
    п.п. С риск обаче, да ти бръкна в лапешкото его… слаб си. Много си слаб.
    🙂

  8. Брутално! Колко оригинално и смело ме размаза, седейки в 22:30 часа, събота вечер пред РС-то! А ха ха ха…. при това е крайно забавно, да четеш заверата на двама хомосексуални елемента, идентифициращи се с манга човече и филмов юнак.
    🙂
    Уникати!

  9. Мисля, че не съществува човек на тази планета, който може да те размаже по-добре от теб самия, амебо. 🙂 Май все пак не е само от гените… Продължавай да ни радваш, иронията е ужасно забавно нещо. Амебо.

  10. Ако извършването на анални сондажи и масажиране на простата с помощта на предмети с особено големи размери (и остри ръбове) върху умствено недъгав примат в стоящ поза „партер“ и идентифициращ се с КРАВА от древногръцки произход, те прави хомосексуален елемент, то аз нямам нищо против да нося това нарицателно !!!

  11. Хахаха… колко сте описателна 🙂
    Май наистина сте минала под дъгата… и не се срамувайте, живеем в обществена среда която не обвинява жертвата на извратена семейна среда.
    Сега предлагам, докато координирате поредния си словесен удар по скайп да си уговорите и една реална среща. Такава любов не трябва да се похабява. Сладурковци.
    🙂