Пол Джамати като Rhino

Вече не смеем да се отнасяме със скептицизъм към невероятни новини, независимо дали звучат страхотно или не, тъй като виждате какво става напоследък. Точно затова приемаме като чиста монета новината, разпространена от THR, че Пол Джамати води преговори за ролята на Rhino (Носорога) в „Невероятният Спайдър-мен 2”, още повече че Джамати отдавна проявява интерес към героя, както можете да се уверите от видеото най-долу, което част от гостуването му при Конан.

Rhino се появява за първи път в комикса „Amazing Spider-Man #41” през 1966 годна като Алексей Михайлович Ситсевич – престъпник от Съветския блок, който носи непробиваем костюм, покриващ цялото му тяло без лицето, даващ му свръхчовешки сили и невероятна скорост. На главата си, като част от костюма, Ситсевич носи смъртоносен рог, който дава и името му Rhino.

В някои от последните си превъплъщения образът на Rhino е малко по-положителен и често си партнира със Спайдър-мен и ни е интересно, ако наистина го видим във филма, дали ще е добър или лош. Разбира се, лично ние се надяваме да е лош и да се сдружи с Електро (засега единствения потвърден злодей, който ще се изпълнява от Джейми Фокс), тъй като това може да е началото на бъдещата поява на Sinister Six или Twelve.

Ако ролята на Джамати се потвърди, той ще се присъедини към завръщащите се Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен) и Ема Стоун (Гуен Стейси), както и към новите имена в продукцията Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн) и Шайлин Уудли (Мери Джейн Уотсън).

Като допълнение към кастинга, THR съобщават още, че Фелисити Джоунс също преговаря за участие във филма във все още неуточнена роля.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Ето и споменатото по-горе участие на Джамати при Конан.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3GwcwZQT30

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *