Горещи снимки и клипове от „Spring Breakers” (New)

от на 2013-01-09
 

Почти година се точим на „Spring Breakers” – предвид естеството на снимките, които ще видите по-долу, тук трябва да направим уточнението, че под „точим” имаме предвид „гласим се да пуснем материали” – и ето че най-накрая дойде моментът. Просто видяхме на едно място новите плакати, клипове и по-голямата част от снимките, които сме засичали до момента и те си казаха своето.

Убедени сме, че за голяма част от младежите, снимките на главните действащи лица (и тела) във филма – Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, личната ни любимка Ашли Бенсън, Рейчъл Корин и Джеймс Франко – са достатъчни, за да пожелаят да видят филма, но за тези, които предпочитат тийн-голотиите им да са гарнирани и с малко история, ето с две думи за какво става въпрос:

Четири приятелки от гимназията, които живеят заедно в колежанско общежитие, решават да оберат ресторант, за да могат да „финансират” лятната си ваканция във Флорида. В следствие на това те се оказват зад решетките, но скоро гаранциите им са платени от наркодилър и търговец на оръжия, който ги измъква, за да му свършат една мръсна работа.

Сега ви предлагаме да видите два клипа от филма, няколко постера и галерия от горещи снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=ZC5nCxloXVU

http://www.youtube.com/watch?v=IO0RPZcHDe4

Spring Breakers - плакат

Spring Breakers - плакат

Spring Breakers - плакат

Spring Breakers - плакат

Spring Breakers

Spring Breakers

Spring Breakers

Spring Breakers” вече бе показан на миналогодишния фестивал в Торонто и отзивите съвсем не са лоши, което ни кара да го очакваме с интерес.
Режисьор е Хармъни Корин, а в ролите са Ванеса Хъджинс, Селена Гомес, Ашли Бенсън, Рейчъл Корин, Джеймс Франко и др.

Официалната премиера на филма ще е през пролетта.

Update: Вижте още един нов „kinky“ постер, който дебютира преди часове!

Spring Breakers - плакат

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте