Помните ли го това нещо? Ние тотално го бяхме забравили. „G.I. Joe: Ответен удар” трябваше да излезе по кината това лято, но броени седмици преди премиерата, въпреки масираната реклама за милиони, която бяха спретнали, „Paramount” решиха да го изтеглят за 2013-та.

Като официална причина за тази „каскада” беше посочено взето в последната минута решение филмът да бъде конвертиран в 3D. Това, което излезе като неофициална информация обаче, беше, че филмът е изтеглен, защото е получил изключително ниски оценки и „Paramount” са решили да преснимат доста неща, включително и да вкарат повече Чанинг Тейтъм, от който (според анкетираните) не е имало достатъчно. Излиза, че само за нас това е било в плюс.

Сега явно „подобренията” са приключили и отново е настанало време да бъдем атакувани маркетингово. Вижте новия трейлър, представен от Скалата.

Имаше един момент, в началото на годината, когато си мислехме, че този филм може да бъде забавна тъпотийка (не ни питайте защо и ние не знаем какво ни беше прихванало), но вече сме доста далеч от подобни мисли. Сега, общо взето, сме в състояние „we couldn’t care less”, особено пък след добавения екстра Тейтъм.

Режисьор на „G.I. Joe: Ответен удар” е Джон Чу, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Чанинг Тейтъм, Ди Джей Котрона, Рей Парк, Ейдриан Палики, Джоузеф Мазело, RZA, Арнолд Восло, Рей Стивънсън, Елади Йънг и Брус Уилис.

Премиерата е 27 март 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *