Железният човек 3

Всички почитатели на комиксовите филми (и по-специално тези на „Marvel”) са вперили поглед в „Железният човек 3”, първо за да видят как ще се справи Шейн Блек, който пое режисьорските задължения от Джон Фавро, и второ за да видят началото на новата фаза от филмовата вселена на „Marvel”, след като „Отмъстителите” приключиха първата по един наистина грандиозен начин.

Дали „Железният човек 3” ще успее да отговори на големите очаквания тепърва ни предстои да видим, но съдейки по тийзър трейлъра, който видяхме в края на октомври, Блек е на прав път. В следствие на рекламата, в началото имаше леки притеснения, че филмът ще е прекалено сериозен и „драмата” ще е малко в повече, но това бързо бе опровергано както от Блек, така и от президента на „Marvel” Кевин Файги, които споделиха, че филмът няма да се взима на сериозно, но ще бъде различен от предишните филми. Описанието, което му дават, е „мрачен и напрегнат техно-трилър”.

Сега имаме възможност да видим един нов японски трейлър на филма, който прави връзка с „Отмъстителите”, но не показва почти никакви (значителни) нови кадри – отново в центъра са Пепър Потс, Тони Старк и разрушаването на къщата. За сметка на това пък е по-кратичък и стегнат, което е плюс.

http://www.youtube.com/watch?v=wTqPBBBgXdI

В допълнение към този тийзър може да видите кратко, но любопитно интервю с Шейн Блек и Дон Чийдъл и три нови снимки от филма (всъщност четири, защото тази най-горе, също е част от тях), една от които предлага първия ни официален поглед към героинята на Ребека Хол Мая Хансен, както и по-добър изглед към бронята „Iron Patriot”, носена от Роуди.

Железният човек 3

Железният човек 3 - Ребека Хол

Железният човек 3

Режисьор на „Железният човек 3” е Шейн Блек, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син, Бен Кингсли, Гай Пиърс, Гуинет Полтроу, Дон Чийдъл, Ребека Хол, Ашли Хамилтън, Джон Фавро, Джеймс Бадж Дейл и Уилям Садлър.

Българската премиера на филма е 26 април 2013 в 3D и IMAX 3D.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Офф за пореден път недоумявам на чисто пластмасовия вид на костюма. Много грозен 🙁

  2. Това все още е един от малко по-рисковите и по-интересни (извън калъпа) Марвълски филми.

  3. Дисни точат зъби и за Железен 4 ,че им изкарва най-много пари .Ама след Отмъстителите Робърт май ще се заеме с Шерлока