Update:Вече може да видите трейлъра и във висока резолюция.

––-
Хилядолетие след като човечеството е напуснало Земята, баща и син катастрофират на опасната и подивяла планета. Това е основният сюжет на „After Earth” на М. Найт Шамалан и ако може да се съди по първия тийзър трейлър, с това се изчерпва цялата история на филма. За щастие, никога не може да се съди по един тийзър, дори и когато става за цели 2 минути и 20 секунди, в които Уил Смит се опитва да вдъхне смелост на сина си Джейдън.

След “announcement” трейлъра на „Star Trek Into Darkness”, трейлъра на „Oblivion” и сега този, съвсем естествено се сещаме за миналия декември, когато накуп излязоха трейлърите на „Хобит”, „Прометей” и „Черният рицар: Възраждане” и 2012 изглеждаше като най-обещаващата блокбастър година в историята.

Затова сега сме малко по-умерени в очакванията си. Следим внимателно всеки един от филмите, имаме големи очаквания към тях и вярваме, че ще бъдат хубави, но просто няма да се изхвърляме в генерализиране на цялата година само на базата на няколко 2-минутни реклами.

За съжаление, от трите трейлъра този на „After Earth” ни е най-скучен като сюжет и – изненадващо, имайки предвид какво поле на изява дава постапокалиптичната планета, където „всичко е еволюирало да убива хората” – като визия. Надяваме се това леко разочарование да е от лошото качество и този проблем да се реши, след като излезе американският трейлър, който се чака тази вечер.

1000 години след като редица катаклизми принуждават човечеството да напусне Земята, Нова Прайм е новият дом на хората. Легендарният генерал Сайфър Рейж (Уил Смит) се завръща при семейството си, готов да бъде баща на 13-годишния си син, Китай (Джейдън Смит). Когато астероид поврежда кораба на Сайфър и Китай, те катастрофират на Земята, вече непозната и страховита планета. Докато баща му умира в кораба, Китай трябва да пресече опасния терен, за да намери спасителния маяк. Китай винаги е искал само и единствено да бъде войник като баща си. Днес получава този шанс.

Премиерата на „After Earth” е 7 юни 2013.

After Earth

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 Comments

  1. Сериозно ли говориТЕ за *сюжет*? На *трейлър*? И на всичкото отгоре колективно си избираТЕ генеричните дебилизми от Стар Трек и тва новото с Круз, пред нещо, което actually има потенциал да е интересно?

    Не, понякога просто…

  2. *Шамалан. След края на света ли ще го турнете тоя едит, операционнатааа?

  3. Това на мен ми харесва повече от всичко, което се очаква следващата година в жанра „фантастика“ 🙂 Айде … без да броим Pacific Rim 🙂 И М.Найт определено има страхотен потенциал да бъде най-малкото интересен.

  4. На това му се вика семеен бизнес- баща и син в един и същ филм. Че не им е за пръв път, ако не ме лъже паметта.

  5. На мен ми харесва трейлъра много…кефя се на Уил Смит, а и си има нещо много яко да участва със сина си… в „Преследване на щастието“ се получи много добре,дано и сега да е така…някой знае ли как се казва музиката в трейлъра? 🙂

  6. На мен също ме хареса!

    Съгласен съм със Silver че това има потенциал да е интересно.Много по интересно от Стар Трек и тва новото с Том! 🙂

    Надявам се този филм да е от тези на Шамалан които ще помня след като ги изгледам.
    Защото за мен Шамалан има само два филма, Шесто чувство и Селото!!!

    Другите негови филми не ги признавам и за мен те не съществуват!!!!!!!!!!!!!

  7. Е айде де без да включиш Следите и Неразрушим (май така го бяха превели)…

  8. Не съм го гледал , защото бързам да ви го представя , това е новият трейлър на The lone ranger 🙂

  9. Благодаря ти много просто не знам какво ми става от тоя филм още след първия тийзър трейлър не преставам да мисля за него . Чувствам се ,както когато очаквах Прометей само че чувството е още по-голямо