Update: Уоу! Първият трейлър на филма вече е онлайн, доста по-рано отколкото очаквахме. Бързаме да ви го представим, защото официално ще се появи чак утре и „Universal“ го свалят често. Затова вижте, а утре ни очаквайте с официална новина и коментар!

–––––
Крайно време беше да видим нещо официално от свръх-чаканата от нас мащабна (високопрофилна) фантастика на Джоузеф Козински и Том Круз „Oblivion”. До премиерата остават около 4 месеца, а досега от филма сме виждали единствено няколко скучни, неофициални снимки от снимачната площадка, които на всичкото отгоре не са от постапокалиптичното бъдеще на Земята, в което се развива действието.

Явно „Universal” най-накрая са се накумили, защото от IGN ни предлагат първия официален плакат, който изглежда доста любопитно.

Oblivion - плакат

Не бихме казали, че е някаква особена красота, но определено изглежда обещаващо. Козински има невероятен визуален стил (както се видя от „Tron: Заветът”) и сме сигурни, че тук ще ни предложи нещо наистина добро – самата история го предполага.

А в случай, че не знаете, ето за какво точно става въпрос:

В едно зашеметяващо бъдеще, в което Земята е неразпознаваемо еволюирала, един мъж се сблъсква с миналото и опитвайки се да спаси човечеството, потегля на епично пътешествие към изкупление.
Джак Харпър (Круз) е един от последните останали на Земята робо-механици. Част от мащабна операция за извличане на последните ресурси на планетата, останали след десетилетия военни действия срещу ужасяващите „Scavs”, мисията на Джак е към края си.

Той живее на хиляди метри над земята и патрулира небето, но животът му рязко се променя след като спасява красива непозната жена, чийто кораб е катастрофирал. Нейното присъствие дава начало на поредица събития, които поставят цялото му познание за света под въпрос, както и съдбата на човечеството в ръцете му.

Ако сте на мнение, че подобна история не предполага някакви сай-фай красоти, предлагаме ви да видите малко концептуално изкуство от филма и след това пак ще си поговорим:

Честно казано нямаме търпение да видим трейлър. Според слуховете, той ще се появи пред „Хобит” следващия петък – колко точно станаха филмите, чиито трейлъри ще дебютират тогава, не е ясно. Сигурно самата прожекция на „Хобит” ще почне поне половин час след обявеното в програмата, особено пък ако попаднете на 9-минутното превю на новия „Стар Трек”.

Режисьор на „Oblivion” е Джоузеф Козински, а в ролите са Том Круз, Николай Костър-Уалдау, Морган Фрийман, Олга Куриленко, Мелиса Лио, Зоуи Бел, и др.

Премиерата е 26 април 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

  1. А всъщност може и да съм прочел за Pacific Rim и аз не знам вече 😀

  2. Това не знам защо съм го пропуснал като новина досега, но изглежда и звучи направо страхотно 🙂

  3. Universal казаха преди няколко месеца, 4е филма ще бъде нещо оригинално и невиждано до сега. 4акам трейлъра ,за да видя за кво стаа на въпрос 🙂

  4. Това и аз съм го пропуснал… изглежда наистина интересно и обещаващо… Концептуалното изкуство от филмаизглежда наистина страхотно, но….
    @radi
    Като знам тия от Юнивърсъл какви са голтази силно ме съмнява да е:
    „Нещо оригинално и невиждано до сега“……………..

  5. heinrich 12/08/2012 at 18:31
    аз не сам го пропуснал от 2010 говореха за него.В на4алото Walt Disney държаха правата за филма ,но режисиора искал 200 милиона бюджет и те се отказали и продали правата на Universal

  6. не се знае в разли4ни сайтове пише разли4но, но аз 4етох 4е ще бъде над 200 и в 3Д конвертиран