На тази снимката виждате Кристина Агилера, която чете вестник, което пък от своя страна няма нищо общо с текста по-долу, но ни се стори удивително, куриозно и забавно, затова и го споделяме с вас!

Играта приключи, „Хартиеното момиче” на Гийом Мюсо спечели:

Деница Коцева

Представител на издателство „Изток-Запад” ще се свърже с нея с подробности как да получи наградата. Честито!

________________________________

Популярният писател Том Бойд е изпаднал в кошмарна криза – любовта на живота му, пианистката Орор Валанкур, го е напуснала и оставила да се дави в спомени за щастливите им месеци заедно. Потънал в блатото на антидепресантите, той е неспособен да напише последната част на пожъналата феноменален световен успех „Трилогия на ангелите”. В един ден обаче всичко ще се промени… Том ще се окаже разорен, Орор – сгодена за бляскав спортист, а от дефектен тираж на последната му книга изпада една от неговите героини: зашеметяващо красивата, но душевно разбита Били. Тя ще го поведе на шеметно пътешествие, в което Том трябва да открие отново себе си и смисъла на своя живот.

Френската суперзвезда Гийом Мюсо е едно от най-продаваните имена на литературна Европа, a романът му „Хартиеното момиче” е сред най-предизвикателните му произведения. Известен в България с книгите си „И след това...”, „Ще бъдеш ли тук?” и „Защото те обичам”, Мюсо бързо успя и у нас да бетонира заслужената си слава на майсторски разказвач, който с изумителен талант и блестящ, увлекателен стил съумява да комбинира всякакви жанрове и теми в произведения си – историите му са изпълнени с мистерия, напрежение, романтика и неочаквани сюжетни обрати, които до последно държат читателя на ръба, успявайки да го изненадат с хитрите фабулни завои, по които поемат героите. Благодарение на ИК „Изток-Запад” бестселърът „Хартиеното момиче” ще стане собственост на един от вас, отговорил правилно на въпроса:

В кой от следните филми сюжетът напомня силнo на този от романа „Хартиеното момиче”:
а) „Полунощ в Париж” на Уди Алън
б) „Шифърът на Леонардо” на Рон Хауърд
в) „Руби Спаркс: Мечтаното момиче” на Джонатан Дейтън & Валъри Фарис

„Хартиеното момиче” на Гийом Мюсо

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *