Изключително симпатичните трейлъри на „Топли тела” ни убедиха, че режисьорът Джонатан Левийн („All The Boys Love Mandy Lane”, „The Wackness”, „50/50”) е намерил начин да пресъздаде романа на Айзък Мериън – разказващ историята на зомбито Р, което се влюбва в живо момиче, благодарение на което става по-човечен – без това да изглежда нелепо.

Сега рекламната кампания на „Топли тела” продължава с 4-минутен откъс от началото на филма, който затвърждава цялата странна „симпатичност”, както и с нова порция плакати с доста идейни таглайни. Вижте ги.

Няма какво повече да добавим, което вече не сме казвали многократно. Може би само, че ни се струва, че това ще е най-добрата роля на Никълъс Холт до момента. Може би най-накрая ще разберем защо го имат за следващата голяма работа – нещо, което поне досега не проумявахме на базата на това, в което сме го гледали.

Ето и споменатите плакати.

Р е зомби. Той няма име, няма спомени, и пулс няма, но има мечти. Той не изпитва наслада от убиването на хора; той изпитва наслада от возенето на ескалатори и слушането на Франк Синатра. Той е малко по-различен от останалите Мъртви.

Сред руините на изоставен град, Р среща едно момиче. Тя се казва Джули и е противоположното на всичко, което той познава – топла, светла и съвсем жива, цветна експлозия на фона на мрачния сив пейзаж. Поради причини, които не разбира, Р решава да спаси Джули вместо да я изяде и така започва една напрегната, но странно нежна връзка.

Никога преди не се е случвало нещо подобно. Противно на всякакви правила и логика, Р вече не е доволен от живота си в гроба. Той иска отново да диша, иска да бъде жив, а Джули иска да му помогне. Но техният суров, гниещ свят няма да бъде променен без битка…

Режисьор на „Топли тела” („Warm Bodies”) е Джонатан Левийн, а в ролите са Никълъс Холт, Тереза Палмър, Джон Малкович, Дейв Франко, Роб Кордри и Анали Типтън.

Премиерата е 1 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *