Предвид броя новини, които имаме, посветени на суперочаквания поклон на Куентин Тарантино към „спагети уестърните” „Джанго без окови”, и предвид броя на рекламните материали, които искаме да ви покажем в тази конкретна новина, караме директно по същество.

По принцип оставяме снимките за накрая, но този път започваме с тях, тъй като те са основната (макар не и единствената) причина за тази новина. Те са нагледна илюстрация на това, което очакваме от почти всеки филм на Тарантино (и присъства като критика срещу него), но някак ни липсваше в трейлърите до момента. А именно качественото, брутално насилие.

Продължаваме с три клипа от филма и кратко видео, съставено от „B-Roll Footage”. Само имайте предвид, че видеото съдържа материали, които много хора биха сметнали за спойлъри, така че гледайте на ваша отговорност.

http://www.youtube.com/watch?v=6G2328hCrYE

B-Roll Footage

Завършваме с възможността да се насладите на целия саундтрак на филма, който – както винаги при Тарантино – е произведение на изкуството сам по себе си.

А ако всичко това ви е малко, чуйте и едно интервю, в което Тарантино говори надълго и нашироко за филма.

http://www.youtube.com/watch?v=1d0p4TyubP4

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор на „Джанго без окови” е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Л. Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.
Българската премиера на филма е 18 януари 2013.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Това с B-roll-а е чудесно.! Вижда се че Тарантино е голям сипматяга и по време на снимките 🙂

  2. Това е arguably най-яката „новина“ в историята на сайта. А Джанго ще бъде единственият от крайно очакваните филми в глобален мащаб, който не само, че ще оправдае истеричния хайп, но и ще го надхвърли многократно. В Прометей трябваше да вземем the good with the bad, Черният рицар беше чекия, Хобит има релефно очертани недостатъци, Скайфол си е стандартен Бонд с щипка гениалност от мистър Дийкинс, но Джанго… Джанго/Куентин е великан сред джуджета, независимо дали идват от средната земя или от средна ръка режисьори като Нолан или Уедън.
    Bring on the carnage, baby

  3. MadMax – absofuckinlutely – tам сме още на първия ден.
    btw личният ми рекорд за брой пъти гледане на филм на кино май бе постигнат с предишния диаманt на ТаранКИНО – Inglorious Basterds. Осем пъти.

  4. Филма наистина оправдава, дори малко надхвърля очакванията. Много е добър, усеща се силнo тарантиновското, а актьорската игра е великолепна! Към това добавен и много класен саундтрак и се получава one hell of a movie!

  5. @Vladi
    Една година по-късно ти прочитам мнението и е дасиебеиизумително точното:)