Всички знаехме, че подходът към „Man of Steel” на Зак Снайдър ще бъде по „батмански” реалистичен и мрачен (все пак Кристофър Нолан е продуцент на проекта), а благодарение на първия тийзър трейлър приехме и възможността за Супермен като брадясал работяга, но честно казано, не очаквахме да бъде и обществен враг. Точно това „намеква” най-новият тийзър постер на филма, който показва Супермен арестуван от някакви военни типове.

Супермен е арестуван в нов плакат на „Man of Steel”

WTF? Изключително странен плакат. На този етап ни е трудно да го оценим чисто като художествено произведение, защото сме прекалено заети да мислим как изобразеното се връзва с всичко, което знаем за Супермен, който отдавна се е превърнал в нещо много повече от прост комиксов образ. При всички случаи обаче, смятаме, че е доста смело решение точно с подобна визия да се раздвижи позамрялата рекламна кампания на филма.

Повече подробности за това как и защо Супермен е в такава ситуация очакваме да разберем следващата седмица, когато ще дебютира и новият трейлър на филма, прикачен, разбира се, към „Хобит: Неочаквано пътешествие”.

В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Ръсел Кроу (Джор-Ел) и Айелет Зурер (Лара Лор-Ван).

Премиерата е 14 юни 2013.

Повече за филма можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Тоя постер ми прилича на Фен мейд постер, но не е.. Просто не знам защо са се изложили с такъв постен постер… д ане каза, че все едно ми п0рилича на някакво много лошо ксерокопие или колаж…
    А защо не е ли? Защото в Ютуб има и „други“ тийзър трейлъри, от които се виждат допълнителни кадри от филма, които ги няма в официалния тийзър трейлър…. даже са представени на официалния Комик-кон….
    И за да не говоря наизуст ето го тук http://www.youtube.com/watch?v=GDpIqFwJoFk
    Друг е обаче въпроса колко от тези нови допълнителни кадри са „истински“.. 😉
    Макар, че съм склонен да вярвам че са си истински, защото в тези кадри се мяркат И ръсел Кроу и Кевин Костнър…
    А кадъра с белезниците може да го видите на 1:41…
    Има и още един много любопитен кадър на някакъв човек, който много се чудя

  2. По-дяволите шибаната клавиатура!…. та се чудя кой е???
    Той е точно на 1:33-1:34 ( но не трябва много да мигате, защото наистина ще го изпуснете)
    Пак има брада и ми прилича адски много на Марлон Брандо! (знам, че не е най-малкото, защото е мъртъв) с брада. Дали не е Хенри Кавил с брадата (преди трансформацията) или пък Ръсел Кроу (Джор-Ел) ???
    Или е може би Генерал Зод?
    Я некой да каже или сподели мнение 😉

  3. Първо кадрите в трейлъра са истински разбира се ,какви да са на Комик-кон 😀
    Това е Генерал Зод ….
    Филмът ще бъде титаничен сблъсък между две еднакви супер сили ,но освен Зод с него ще бъде и още няква пача със супер сили както в Суперман 2 само че там бяха трима супер ботове 😀

  4. Генерал Зод ли е?
    Много па красив тоя Генерал…. 😉
    естествено, че е арестуван заради Генерала.. в Холувид са се научили да съчиняват плоски сценарии от доста време…
    Дринов един път скочи срещу мен, че не съм бил правл и не обичла такива приказки, щото веднъж му бях акзал какъв ще бъде сценария на Аватар 2 и около какво ще се върти.. Ма аз помня не съм забравил Дринов…. 😉

  5. Та убеден съм , че филмът ще е нещо като първите 2 Ноланови Батмани и после в топ 250 IMDB ..