Когато вчера сутринта в нета се появи снимка на прашасалия и „поизносен” Том Харди (It’s not the years, honey, it’s the mileage), всички побързаха да я представят – с лека въпросителна накрая – като първия ни поглед към дълго отлагания „Mad Max: Fury Road”.

Доста често обаче подобни снимки (и плакати, и дори трейлъри) се оказват партенки и, честно казано, шансовете и този случай да се окаже такъв също не бяха малки. Но да не повярва човек, „Warner” взеха, че потвърдиха, че кадърът наистина е от „Лудият Макс 4”, чиито снимки официално приключиха миналия понеделник, и в действителност това е първият ни поглед към новия Макс.

Вижте го, заслужава си!

Том Харди като Лудия Макс

Когато в края на юни 2010 ви представихме част от интервю, в което Том Харди говори за подготовката си да влезе в образа на Лудия Макс, споделихме, че той не ни вдъхва доверие и никак не сме доволни от избора му, тъй като ни се струва неподходящ за ролята.

Това, което можем да кажем малко повече от две години по-късно е, че е човешко да се греши и нямаме никакви проблеми да си го признаем. За тези две години звездата на Харди изгря и той се доказа като един от най-добрите млади актьори в момента и сме напълно убедени, че би могъл да се справи с всяка роля, какво остава пък за Лудия Макс, която му пасва идеално и на имиджа, и на вида. Сигурни сме, че дори и филмът да се окаже абсолютна брадва, а това не е нещо невиждано – трябва ли да даваме за пример други позабавили се във времето „четворки” от последните години? – Харди ще е на висота.

За финал, понеже отдавна не сме писали за филма, пък в нета се намират любопитни неща, предлагаме ви да видите няколко любопитни снимки (главно на превозни средства) от снимачната площадка.

Режисьор на Mad Max: Fury Road” е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудият Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зой Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс и др.

Премиерата на филма е през 2014-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Е добре де … как може премиерата да е чак 2014 !!! Иначе снимката е супер, а Том Харди сякаш е роден за тази роля :))

  2. Оф, верно кво чакане беше за тоя филм… ама пък си струваше даже повече от очакваното 🙂