Зад кулисите на 3-ти сезон на „Игра на тронове”

от на 2012-12-07
 

Рекламната кампания на третия сезон на „Игра на тронове” вече започна с един плакат и тийзър трейлър, които, уви, разкриваха само заглавката и премиерната дата. Не че на този етап сме се надявали на нещо повече, де.

Сега отново е време да хвърлим поглед към Вестерос и добре познатите ни герои, този път чрез кратко видео посветено на локациите на снимките, костюмите и други важни елементи на продукцията.

Разбираме вълнението на авторите от този сезон – и на нас „Буря от мечове”, третият роман от поредицата „Песен за огън и лед” на Джордж Р. Р. Мартин, ни е любим и нямаме търпение да го видим на екран. Моментът, който очакваме с най-голям интерес, е Червената сватба, която според слуховете ще бъде в края на сезона. Това засега потвърждава, че „Буря от мечове” ще е бъде в основата на този и на следващия, 4-ти сезон.

Премиерната дата е 31 март 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2012-12-07 at 18:23

  Мисля че сред успеха на този сериал ще гледаме и други популярни фентъзи поредици на малкият екран!

  HBO виgodj че има хляб в тази работа и няма да се ограничат само с „Игра на тронове“!

  Сигурен съм!

  Отговор

 • 2012-12-07 at 18:57

  Всъщност се сещам за доста фентъзи поредици изтипосани в сериален формат. И меко казано са дебилни… или за 3 до 7 годишни. Не би следвало да се подценява литературния източник- а специално „Песен за огън и лед“ е подходяща основа за НВО сериал, като се има предвид другите им продукции. Щото приказки хуморески за Крал Артур са всичко друго, но не и благодатен материал за драматичен сериал.

  Отговор

 • AzUrAL
  2012-12-10 at 09:15

  Ако филмират Малазана ще ги призная за богове!!!

  Отговор

Коментирайте