Какво ще ги правим минионите, вече не е много ясно. Сигурно е, че се множат – най-вече с разнообразните си проявления, интереси и детайли, а сега подозираме, че ще се превърнат и в дефицит, след като… им се случват нещата, които им се случват в поредния трейлър на „Despicable Me 2”.

Дали сме прави в подозрението за намек за извънземна намеса? Иначе дегезировките на мъниците са много „куул” – особено карираната барета и дантелките върху главата на домакинчето с прахосмукачката… След като първата анимация „Аз, проклетникът” се появи преди две години, боксофис резултатите й учудиха всички, защото бързо се изкатери до 10-ото място сред най-успешните рисувани филми в щатската киноистория. Съвсем логично беше продуцентът Крис Меледандри и екипът му от сътрудници да стартират много скоростно работа по продължение (неизбежно!) и то ще излезе на екран през лятото на 2013 година. Пък и мъниците ще си имат съвсем собствен филм, нали помните?

Universal Pictures и Illumination Entertainment разказват новата история с гласовете на Стив Карел, Ал Пачино, Стив Кугън, Кристен Уиг, Ръсел Бранд и Миранда Косгроув, режисьорско-сценарният екип е идентичен с първия филм, визията ще бъде триизмерна, а премиерата е обявена на 3 юли – в празничния за Щатите уикенд!

Няма да пропуснем подсещането, че който не познава Гру и шантавите му „сътрудници”, може да се осведоми да детайли от новините ни до момента.

Аз проклетникът 2

Аз проклетникът 2

Аз проклетникът 2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. оу-оу-оу – неее! взаимни почитатели сме си!!! мухахахаххахаахах 😛
    аз вчера го бъзикнах, че оня минион с щръкналата коса, дето пръв го „смукнаха“, прилича на него – и той взел, че най-накрая влязъл в „Операцията“, да направи малко трафик 😀
    но тъй като знам, че се обичате (от все сърце) – разрешавам ти да го юркаш както прецениш!!!
    (и тук в картинката влиза Nostro, и се почват едни бири – ум да ти зайде!!!) Нали така? 8)

  2. хихихи
    абе той си влиза тука … прави се на девица, изобщо не го слушай 🙂
    то верно остава само Ностро да се включи, и Дринката ще ни изгони моменталически :)))