Накратко, „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо е един от най-чаканите филми на следващата година. Като истински филмови гийкове нямаме търпение да станем свидетели на обещания епичен сблъсък между „finest fucking monsters ever committed to screen” и няколко „huge motherfuckin’ robots”.

Досега нещата, които сме виждали от филма, са общо взето постнички – тук-там снимка и един Comic-Con тийзър постер – но постепенно рекламната кампания ще започне да се раздвижва и съдейки по часовника на официалния сайт, след по-малко от две седмици най-вероятно ще видим първия тийзър трейлър на филма. Но понеже две седмици са си дълго време, а и не е хубаво директно да ни „хвърлят в дълбокото” от „Warner” стартираха viral кампанията на филма, която да ни позагрее подобаващо.

Първо вижте две видеа – едното за системата за ранно предупреждение в случай на атака на Кайджу (ака finest fucking monsters ever committed to screen), а другото, компилация от тв репортажи (със сериозни технически сътресения), показващи как Сан Франциско е унищожаван от едно от създанията – а после и диаграми на огромни роботи, наречени „Jaegers”, които са единствените ефективни оръжия, които имаме срещу гигантските чудовища, както и цензуриран британски военен документ („мемо”), който признава, че проблемът е от световно естество.

Определено нямаме търпение! Ето и споменатите диаграма и „мемо”.

Завършваме с официалния синопсис (в случай, че не сте запознати и сте малко объркани за какво точно става въпрос във филма) и с един постер, който се мотае из нета от доста време, но досега не сме имали възможност да ви покажем.

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.“-Щях да се учудя ако беше нещо друго…