Oui, bien sûr – ето как бързо нещата си идват на мястото! Трейлърът на новия трилър „Mobius” се появи и затвърждава радостта ми, че списъка с филми на Жан Дюжарден продължава да набъбва. Което означава, че ще има какво да се очаква. Вижте!

Добре е да има и такива тийзъри – не е нужно да се казва всичко от самото начало, всеки може да си фантазира каквото му душа иска по тези мрачни кадри.

Режисира Ерик Рошан по собствения си сценарий, действието се развива в Монте Карло, сред висши финансистки кръгове, а юнакът, дето е гол до кръста в един кадър (всичко засича този поглед!), го играе опитен шпионин, тръгнал по петите на мощен руски олигарх, който просто си пере парите през някоя и друга банка.

Във филма участват още Тим Рот, Сесил де Франс и Брад Делад. Снимано е в Белгия, Люксембург, Украйна, Русия и Монако. Французите ще видят „Mobius” в края на февруари, за киноманите отвъд Океана няма инфо по въпроса.

Още един важен детайл е прозорливото включване на обяснението за листа на Мьобиус още в този трейлър – всеки, буквално всеки, който чуе за филма, ще се запита „А какво беше Мьобиус?” И ще получи незабавно отговор, който по всяка вероятност ще е свързан с обир на казино.

"Mobius" - Плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Oт Дюжарден ще излезе един прекрасен Бонд. Има чара на младия Конъри 🙂

  2. Е те нали в момента искат да променят малко образа на Бонд :Д Имаше спекулации, че следващия ще е и чернокож…че дори и за французин говореха нейде из таблоидите.

  3. Брей… ! 🙂 На око и на ухо много добре. Малко краднато аудио-визуално тук там, но… дано ни изненада.

  4. Абе, ако ще да е клошар в Central Park, братче – ако в ролята е Дюжарден, съм залепена за екрана!
    Това изглежда обнадеждаващо 8)

  5. Що трябва да играе Бонд? Да, престижно е, но с текущия успех на Крейг, не виждам кой друг може да се вреди 😉 Освен ако Крейг не загине в нелеп инцидент, тогава осторожността на ситуацията ще позволи да се намери заместник 😀

    Но пък аз съм повече ЗА създаването на нов, джеймсбондов прототип (ако щете), герой, който ще е хем по-различен, хем същият 🙂 К’во… шпионски филми – бол. Въпросът е колко от тях се получават яки. Все пак имаме една супер успешна трилогия (щото четвъртия филм още не съм го гледал) за Борн 🙂 И не знам дали е заради четирибуквието, но явно такъв род герои трябва да са с кратки имена 😀

  6. Просто казах, че от Жан ще излезе чудесен Бонд, защото има излъчването… и това е 🙂

  7. Да Дюжарден е много красив мъж и ролята на Бонд, ще му лепне чудесно бих казал. Само не знам как =ще го докара с „Английския акцент“, който той притежава 😉
    Напълно съм съгласен с мнението на legrandelf , че нужно и редно да сменят образа на Бонд във всяко едно отношение.
    Честно казано 50 години гледаме едно и също нещо:
    – Как се казвате?
    – Бонд.. Джеймс Бонд…..
    – Аз съм най-яката пичка тук. Ши съ ибеми ли?
    -Даааа….

    Мен това ми омръзна.. гледал съм всичките филми на Бонд и честно казано последните 4- филма не съм ги гледал (чудя се защо ли?). Така че ми се гледа нещо по различно…..
    Я си представете (Това е ПРИМЕР!!!!) един Бонд откачен като Бейл в „Американски психар“ Не знам това откъде ми хрумна, но бих искал да го видя… Един безкрупулен, гаден, мръсен и безцеремонен Бонд, който не си поплюва…… нема ли да е яко ?

  8. @ heinrich
    Напоследък нещо все ти правя контра, но за това сам си си виновен 🙂
    Няма начин Дюжарден да изиграе Бонд … това е все едно Къванч Татлъту да го пльоснат в ролята на Левски 🙂
    Ако си гледал последните три филма за Бонд, ще разбереш, че образът на 007 все пак е излезнал от стереотипа и определено си изпуснал доста като не си ги гледал. Определено последните серии с Даниел Крейг са най-добрите Бонд серии до момента. И е доста близо до образа, който така бленуваш да видиш – „безскрупулен, гаден, мръсен и безцеремонен Бонд, който не си поплюва“.