Нали знаете приказката за „кой превари…” – е, в случая Майкъл Уинтърботъм май печели, защото очевидно е по-бърз и по-гъвкав в реакциите. Става дума за (отново!) два конкуриращи се проекта, свързани с прочутия и безсрамно богат порно-барон Пол Реймънд.

Версията на Уинтърботъм „The Look of Love” (която доскоро се наричаше „The King of Soho”) вече е на финалната линия и сега можем да видим как ще изглежда Стив Куган в ролята на Реймънд, както и първия официален постер.

Стив Куган

The Look of Love

The Look of Love

Куган споделя пред Empire:

„Подобно на „24 Hour Party People” това е една типично „бритиш” история с доста ексцентрични образи. Обичам този филм. Уинтърботъм успява с деликатност и майсторство да се справи със специфичната комбинация между комично и трагедия. Много малко филми в настоящето са актуални без претенциозност. А, и още нещо много важно – има много голи мадами!”

Сценарият на „The Look of Love” е дело на Мат Гринхал („Nowhere Boy”) и проследява част от живота на Пол Реймънд (в ролята – Куган) – легенда на 20 век, прочут като „Краля на Сохо”, импресарио и собственик на стриптийз-клуб, конструирал кариерата си около порнографски шоу-бизнес, издаване на пикантни, нецензурни списания и оказал се значим владетел на собственост в Сохо, както и на авоари в размер на около един милиард долара. С поддържащи роли в проекта се включват Анна Фриел, Имоджен Путс, Мат Лукас, Дейвид Уилямс и многообичния ни Стивън Фрай.

Филмът ще тръгне на екран във Великобритания на 8 март 2013, щатска дата за разпространение все още липсва.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *