Снимките на „Thor: The Dark World” текат с пълна сила и както обикновено, когато става въпрос за подобен високопрофилен проект, отвсякъде изскачат кадри от снимачната площадка – част от тях даже сме ви показвали, когато ви съобщихме за слуха, че Виго Мортенсен може да се появи във филма като д-р Стрейндж.

Кадрите, които ще видите след малко обаче, не са просто на размахващия Мьолнир Крис Хемсуърт, а на основните злодеи във филма Dark Elves (вече сме споменавали, че ни е трудно да ги наричаме тъмни, мрачни или пък черни елфи), чиито предводител ще е Кристофър Екълстън.

Dark Elves” в „Тор 2”

Dark Elves” в „Тор 2”

Dark Elves” в „Тор 2”

Освен ако всички елфи не изглеждат така под маските, индивидът с обгорялото половин лице би трябвало да е шефчЕто Малекит (Екълстън). Ако не знаете, той е изключително интелигентен, много силен, бърз, издръжлив, с изумителни рефлекси, лети, превръщайки се в мъгла, и има магични способности като телепортиране, илюзии и промяна на формата и външността на други същества и предмети. И разбира се, както всички останали герои в тази комиксова вселена, носи доста театрални дрехи и доспехи.

Режисьор на „Thor: The Dark World” е Алън Тейлър, а в ролите, освен Крис Хемсуърт и Кристофър Екълстън, са Том Хидълстън, Натали Портман, Стелан Скарсгард, Антъни Хопкинс, Кат Денингс, Идрис Елба, Рей Стивънсън, Рене Русо, Закъри Леви, Джейми Александър, Адеуалей Акинуйе-Агбаже и др.

Премиерата е 8 ноември 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Тия „елфи“ приличат повече на телетъбис, отколкото на някакви отрицателни герои 🙂

  2. Съгласен! Изключително гей са… на нищо не приличат. Дори с пишката на Дринов не бих ги ебал! 😉

  3. Пфахахаха Елфче … може ли така бе 🙂 задавих се заради тебе 🙂 🙂 🙂

  4. Елфът на най-долната снимка в средата друса ситно влашко хоро. Много долнопробно. 🙁