Както знаете, обожаваме фантастиката и затова следим доста отблизо развитието на „All You Need is Kill” на Дъг Лаймън. Филмът е екранизация по едноименния роман на Хироши Сакуразака и разказва за войник, който умира в битка с жестока извънземна раса, но след контакт с един от инопланетяните е хванат в „time loop” и изживява последния си ден на бойното поле отново и отново.

След повече от две години на подготовка, снимачният процес на филма най-накрая започна и вече имаме първата официална снимка, която – общо взето – е всичко, което искаме да видим от проект с подобно звучене.

Том Круз в „All You Need is Kill” на Дъг Лаймън

Тук сме без коментар – механичният (робо) костюм е номер едно, а физиономията на Том Круз е един път. Явно и тук ще падне тичане, но при наличието на подобна екипировка не можем да имаме оплаквания. Стискаме палци Лаймън да се справи на висота и да не ни сюрпризира с нещо ала „Телепорт”.

Ето официалния синопсис на филма:

В близкото бъдеще безмилостна извънземна раса, наречена „Mimics”, напада Земята, унищожава големите градове и погубва милиони. Няма армия, която може да се противопостави на изключителната им скорост, ужасяваща сила и привидна способност на механизираните „Mimics” бойци – или на техните телепатични командири – да предвиждат бъдещето. Земята има един последен шанс и това е обединена атака на всички човешки войски срещу извънземната заплаха.

Бил Кейдж (Том Круз) е офицер, който никога не е участвал в битка, но е безцеремонно понижен и изпратен – без подготовка и с неподходяща екипировка – на самоубийствена мисия. Кейдж умира минути след началото на битката, но успява да убие „Alpha Mimic”. Шокиращото е, че той се събужда и то в началото на същия ужасяващ ден, принуден да се бие и умре отново… и отново. Директният физически контакт с извънземното е причинил така наречения „time loop” и Кейдж е обречен да изживее жестоката битка безброй пъти.

Но с всеки нов опит, с всяко ново изживяване, Кейдж става по-силен, по-умен и все по-добър войник, който продължава да се бие заедно с Рита Вратаски (Емили Блънт), която държи рекорда за най-много убити извънземни. Кейдж и Рита нападат нашествениците отново и отново и всяка поредна битка им дава шанс завинаги да унищожат врага си и да спасят Земята.

Режисьор на „All You Need is Kill” е Дъг Лаймън, а в ролите са Том Круз, който напоследък се е открехнал на фантастичка (за което ние сме доволни), Емили Блънт, огромният Бил Пакстън, Шарлот Райли, Джонас Армстронг и др.

Премиерата е 14 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. WOW!!!!!!!!! Shit mather Fucker!
    Това звучи доста иснтересно. Надявам се да илезе и свястно, но определено задължително ще се гледа. Идеята е просто страхотна и оригинална, но най-искрено се надявам да не осерат работата! Щ’ото в Холивуд това го могат най-добре!
    Макар, че повествование малко или много ми напомня на няколко филма (няма как просто, абсолютно оригинална и автентична история да съществува вече при толкова много световна информация на човечеството и удвояваща се на всеки три години!)
    Не се и съмнявам в Круз и особенно в Пакстън… особенно ако играе същия по вид Кретен! от Пришълците 😉 Искам да видя същия Кретен отново в действие 😉
    Костюма изглежда наистина як!
    В крайна сметка се надявам да излече читав филма. Гледами се някаква наистина кадърно направена фантастика!

  2. Звучи просто ужасно! А Дъг Лаймън, въобще не е добър режисьор. Снимката не е лоша, но от премиса ми настръхна косата.

  3. Особено синопсиса ме надъха максимално…ще има ефекти, ще има екшън, ще има много тичане и стрелба. И най-вече ще има много от Крус и Блънт, която особено след Looper тотално ми хареса като мацка с характер. И все пак ще се чака трейлъра или поне хах тийзъра на трейлъра 😀