Благодарение на Вин Дизел и редовната му „интеракция” с феновете на facebook страницата му сме доста добре подплатени със снимков материал от очакваното ново завръщане на галактическия анти-герой Ридик „Ridick”. Най-новият ъпдейт обаче идва от блога на режисьора и създателя на поредицата Дейвид Туохи и представлява поглед към героя на Карл Ърбан лорд Вако.

Първи поглед към Карл Ърбан като Вако в „Ридик”

Предвид края на „Хрониките на Ридик” не сме сигурни как точно лорд Вако ще се впише в историята, но честно казано, не ни интересува особено – фенове сме на героя и още повече на Карл Ърбан и се радваме, че ще го видим отново.

И като казахме „история”, по-долу може да видите официалния синопсис на филма, но преди това хвърлете едно око на снимките, които не успяхме да ви представим през изминалите месеци, включително и първия ни поглед към героинята на Кейти Сакхоф Дал, а най-накрая вижте и как най-вероятно ще изглежда заглавката на филма.

Ето и обещания синопсис:

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига, води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Режисьор на „Ridick” e Дейвид Туохи, a в ролите, освен Вин Дизел, Карл Ърбан и Кейти Сакхоф, са Джорди Мола, Мат Нейбъл, Бокийн Удбайн, Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк, Кери Хилсън и др.

Премиерата е предвидена за 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *