Оградили сме датата 3 май 2013 със специално червено кръгче, защото тогава е насрочена българската премиера на триизмерната версия на „Джурасик парк 3D”, чрез която ще бъде отпразнувана 20-годишнината (кога минаха толкова години, просто не ни е ясно) от създаването на филма.

Нееднократно сме споменавали, че „Джурасик парк” е един от един от най-любимите ни филми и възможността да го видим отново на голям екран ни изпълва с кеф ей до тука! А ако качеството на 3D конвертирането е наполовина толкова добро, колкото беше на „Титаник”, то „разбиването” ни е гарантирано. Ако пък вземе да дойде и на IMAX… направо не ни се мисли. Както казахме последния път: „we’ll watch the shit out of it!”.

По случай наближаващия „кино празник” в интернет (и на официалната facebook страница на филма) се появиха първият трейлър и постер на филма, които успяват да ни погъделичкат носталгично и да ни развълнуват подобаващо. Вижте!

плакат на „Джурасик парк 3D”

Класика! Не знаем дали е нормално, но за този филм сме надъхани повече, отколкото за по-голямата част от новите и „очаквани” блокбастъри. Но нека да не задълбаваме в тази посока, всички сме наясно с качеството на филмите „преди” и „сега”.

Миналия път споделихме, че ни се струва, че най-вероятно от „Universal” ще изчакат да видят резултатите на филма и какви са динозавърските настроения като цяло и в зависимост от това ще дадат зелена светлина на четвъртия филм от поредицата, и сега продължаваме да сме на същото мнение.

Лично ние не очакваме някакви фантастични приходи, но ако приключи в рамките на 40-50 млн. – каквато беше съдбата на „Титаник 3D” (57,8 млн.) и „Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D” (43,5 млн.) – смятаме, че ще ни се отвори парашутът за четворка.

Още веднъж, българската премиера на филма е 3 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments