Мамору Оши

Добре познатият на почитателите на жанра „аниме” Мамору Оши, режисирал култовия и страхотно любим „Ghost in the Shell”, „The Sky Crawlers” и нерисувания военно футуристичен екшън „Avalon”, е на път да реализира първия си англоговорящ пълнометражен филм „The Last Druid: Garm Wars”.

Сценарият ще бъде изработен от Джефри Гън („Fangs of War”), по оригиналната история на Казунори Ито. По проекта се работи още от 1995 година, когато творците са си го представяли като смес от анимация, компютърна графика и заснети сцени. Технологиите така скоростно се променят във времето, че днес е възможно… почти всичко.

Историята ще проследява (отново) женски персонаж – Кара, която членува в едно от трите племена от клонинги, въвречени в постоянна битка. Войната се води по въздух, земя и чрез усъвършенствани технологии, но Кара изведнъж се оказва извън битката, при това с няколко спътници, с които не би могла и да подозира, че имат нещо общо. Заедно те се впускат в търсене на подробности за… тяхното съществуване.

Продуцент на „The Last Druid: Garm Wars”е канадската компания The Nakamura Group Advantage, а тъй като по описание звучи изключително амбициозно и времеотнемащо за реализация, ще ни се наложи да почакаме, преди да обогатим новините по темата. И очакваме кастинг-решенията, разбира се!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *