Кристофър Маккуори

Компаниите си правят много добре сметката кое е важно за правилния баланс в счетоводните книги. И докато все още може да се прави на „cool”, Том Круз няма да се откаже да поема „невъзможни мисии”. Нали така свърши четвъртата – раздаде телефоните на групата и всеки потегли в различна посока през стелещата се мъгла, в неизвестното… И ето как „номер пет” най-вероятно има режисьор, въпреки че още липсва сценарий.

Кристофър Маккуори, с когото Круз работи по „Джак Рийчър” и който има в актива си сценариите на „Обичайните заподозрени”, „The Way of the Gun” (дебютът му като режисьор), „Valkyrie”, „All You Need is Kill”, „The Wolverine”, разпадналия се „Top Gun 2” и „Туристът”, който искаме да забравим колкото се може по-бързо и сигурно, е избранникът, върху когото е паднал благосклонният взор на Paramount, сигурно не без намесата на чичо Том и продуцента Дж. Дж. Ейбрамс. Компанията толкова си се кефи на „Джак Рийчър”, че измести премиерната дата на филма за 21 декември, и май вече го вижда като начало на възможна поредица по романите на Лий Чайлд за Рийчър, които са около 17 на брой. Може би за да не изпуснат режисьора, който (очевидно) добре се погажда с Круз, прозорливите продуценти са решили да го ангажират и с „мисиите” на неуморния актьор.

И пак стана така, както предвиждахме – напук на всички приказки, че Том ще „прехвърли” последващите не-възможни екшън-приключения на Джеръми Ренър, който си се справи супер в „Режим Фантом”, Круз не пуска кокала. Ще очакваме с интерес как сценаристите ще се справят с балансиране между персонажите им, защото искрено се надяваме да видим агента на Ренър и в „M:I 5”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *