След доброто представяне на хоръра „Sinister” и преди да заработи на пълни обороти по екранизацията по Кинг „The Breathing Method”, Скот Дериксън и партньорът му от „The Exorcism of Emily Rose” Пол Бордман набързо ще спретнат едно свърхестествено трилърче на име „Beware the Night”. И обещаващото в случая е участието на Ерик Бана.

Ерик Бана

Таман си помислихме – боже, колко ще му отива на Ерик Бана една свястна зловеща роля! (тази в „Deadfall” се правим, че не съществува), и ентусиазмът ни бързо помръкна, защото се оказа, че снимката с блесналия, нахитрял поглед ни е подвела. Солидният, чаровен австралиец щял да изиграе „нюйоркски полицай, който разследва (внимание!) обсебвания от демони, екзорсизъм и върколаци”.

Е, може ли да е сериозно това?! Студията очевидно се водят по модата, която в момента осигурява приходи, ама пък точно Бана да се хване на това хоро? Признаваме, щеше да ни е по-безразлично и сигурно по-обективно, ако Марк Уолбърг беше поел главната роля, след като е бил „under consideration”, но фактите са си факти – ще стиснем зъби заради Бана и (сигурно) ще проверим как се справил със задачата си.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *