Нов ТВ спот и плакати от „Джанго без окови”

от на 2012-11-14
 

След като се оплакахме, че нещата в плакатния департамент на „Джанго без окови” („Django Unchained”) на Тарантино не вървят толкова добре, колкото при трейлърите, бяхме възнаградени с един доста приличен международен постер, но явно това не е било достатъчно и ето че сега получаваме още един не лош кино плакат, макар и да не е чак толкова добър, колкото предния. В добавка, благодарение на наскоро стартиралия официален сайт на филма може да се насладите и на няколко любопитни „Character Wallpapers” и гифове.

Джанго без окови - плакат

Django Unchained Animated Image #1

Django Unchained Animated Image #2

Django Unchained Animated Image #3

Django Unchained Animated Image #4

За финал, за да не ви стане лошо от толкова много „плакатообразни” материали, вижте и един нов ТВ спот на филма, както и кратко интервю със Самюъл Л. Джаксън, който се надява, че героят му ще бъде най-мразеният чернокож човек в историята на киното.

Джанго без окови” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а в ролите са Джейми Фокс, Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц, Самюъл Джаксън, Кери Уошингтън, Дон Джонсън, Джеймс Ремар, М. С. Гейни, Зои Бел, RZA, Том Савини, Джеймс Русо, Рекс Лин, Франко Неро и др.

Премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Повече подробности за проекта можете да научите от новините ни до момента.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте