Александър Скарсгард ще е новият Тарзан?

от на 2012-11-21
 

Александър Скарсгард

Интересен поглед върху Тарзан може да очакваме от Warner Bros. и режисьора Дейвид Йейтс. И както не бяхме сигурни, че въобще има потенциал за развитие, така сега имаме история, а може би и актьор в главната роля, за които да споделим. Персонажът, създаден от Едгар Райс Бъроус, който е бил герой в десетки екранизации, може да приеме образа на Александър Скарсгард.

Историята (според Variety) ще бъде следната:

Скарсгард ще влезе в ролята на Джон Клейтън ІІІ, известен като „отгледаният от маймуни” Тарзан. Години след като успява да стане пълноправен член на обществото (след като хората го „асимилират”!), той е помолен от кралица Виктория да разследва реалността в Конго. Тарзан обединява сили с бившия наемник Джордж Вашингтон Уилямс, за да спаси Конго от свиреп диктатор, собственик на огромна диамантена мина.

Говори се, че ролята на Уилямс ще я предложат на Самюъл Джаксън – така хубаво ще му „лепне” историята на ветеран от Гражданската война, който е петимен да изкупи участието си в погромите над индианското население, и се хвърля с жар да помага на Тарзан. Сценарият е преминал през много ръце/очи, включително Джон Аугуст, Кормак и Мариан Уибъри, Адам Козад; продуцират Dark Horse Entertainment.

При все че нищо по актьорските предложения не е финализирано, Скарсгард определено е изборът на Йейтс. Хенри Кавил, Чарли Хънам и далечен намек за Том Харди са били другите предложения, и просто си представете как Харди се навива да поеме ролята, нали?! Нужно е Warner Bros. окончателно да дадат „зелена светлина” на проекта (трябва да вземат решение до края на годината), за да се задвижи всичко според начертаните планове и снимките да започнат (евентуално) през лятото на 2013 година. А, и ако сте забравили – по същото време на екран ще се появи вече анимираният триизмерен Тарзан!

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте